Kausikorttivalikoima kasvaa – paikkaliput poistuvat kannattajien toiveesta

TUTO Hockeyn tavoitteet kaudelle 2014-15:


     1.       Voittaa Mestis
     2.       Tervehdyttää talous
     3.       Laajentaa kannattajakuntaa

 

Kuten vuosi sitten tähän aikaan, joukkue saattaa nyt vaikuttaa kohtalaisen nimettömältä. Totuus on kuitenkin se, että kasassa on äärimmäisen lahjakas TUTO. Takaamme, että tällä joukkueella taistellaan jokaisena iltana kolmesta sarjapisteestä. Joukkueesta tulee alkavalla kaudella takuuvarmasti nousemaan uusia ”hakulisia” esiin.

Talouspuolella viimeisinä kolmena vuotena myynti on kasvanut rajusti, mutta kokonaisuus on ollut silti tappiollista. Tappiokierre on pakko katkaista ja olemme joutuneet sen vuoksi luopumaan TUTO-kortista ja joidenkin lippujen hintoja on nostettu. Toisaalta taas olemme halunneet kuunnella tarkemmin kannattajien toiveita ottelutapahtumaan liittyen ja siksi vapaa liikkuvuus on palautettu numeroimattomien paikkojen muodossa – poikkeuksena Rebels-kortti joka on suunnattu vain B-katsomoon.

 

Kirkastuvatko mitalit keväällä 2015? Tavoitteena kultainen.

 

Mikäli aiot katsoa kaikki pelit, edelleen edullisin tapa tulee jatkossakin olemaan kausikortti tai Rebels-kortti. Lisäksi tarjoamme tulevaisuudessa useamman ottelun, mutta ei kuitenkaan kaikkia seuraaville, sarjaliput, joita olemme yhdessä palveluntarjoajan kanssa kehittäneet. Tästä kerromme lisää heti, kun saamme loput tekniset ratkaisut valmiiksi.

Ensimmäistä kertaa TUTO Hockeyn historiassa tarjolla on kausikorttivaihtoehdot myös opiskelijoille ja eläkeläisille. Kausikorttivalikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä.

Joukkue hallilla ja toimiston väki omalla tontillaan tekevät joka päivä kaikkensa noiden kolmen tavoitteen saavuttamiseksi. Sinäkin voit olla mukana isossa roolissa auttamassa TUTO Hockeytä saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Harjoituspelien liput ovat nyt ennakkomyynnissä – osta lippusi tästä!

HUOM! Ensimmäisessä harjoitusottelussa (pe 15.8. klo 18.30) ravintolapalveluista on käytettävissä Hippoksentien puoleinen päätyravintola sekä yksi kioski.

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää