Kausikorttien toimitus viivästyy

Uusi lipunmyyntijärjestelmä on aiheuttanut haasteita, jonka vuoksi kausikorttien toimitus on viivästynyt. Keskiviikon peliin kausikorttilaisille on varattu pääsyliput.
 
TUTO Hockeyn lipunmyyntijärjestelmä vaihtui keväällä Lippupisteeltä Ticketmastersille. Uuden järjestelmän käyttöönotto on aiheuttanut alkuun haasteita, joiden vuoksi kausikorttien toimitukset ovat viivästyneet noin kuukauden alkuperäisestä aikataulusta. Haasteet on nyt saatu ratkaistua ja korttien postitus saadaan käyntiin joko tämän viikon lopulla tai ensi viikon alussa. Korttien pitäisi olla tilaajillaan syyskuun alussa, hyvissä ajoin ennen 9.9. pelattavaa harjoitusottelua.
 
Keskiviikon peliin liput lippuluukulta
 
Korttien viivästyksestä huolimatta kausikorttilaiset pääsevät keskiviikkona pelattavaan TUTO-Espoo United otteluun. Kausikorttilaiset voivat hakea otteluun lipun veloituksetta Marli Areenan lipunmyynnin oikean puoleisesta luukusta. Lippu on varattu kausikorttilaisen nimellä.  Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
 
Harjoitusotteluiden lipunmyynti
 
Harjoitusotteluiden lippujen hinnat ovat seuraavat:
 
Aikuinen 10 euroa
Opiskelija, eläkeläinen, työtön, nuori (7-15 vuotiaat) 5 euroa
 
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
 
Keskiviikon otteluun lippuja saa ainoastaan pelipäivänä Marli Areenan lipunmyynnistä. Lipunmyynti avataan klo 17.30 ja ottelu alkaa klo 18.30.
 
Harjoitusotteluissa erikoisjärjestelyjä
 
TUTO avaa alustavan suunnitelman mukaan tämän kauden harjoitusotteluihin yleisön käyttöön vain B-F katsomot (jäähyaitioiden puoleinen katsomo) sekä Menestystarinat päädyn. Paikat ovat vielä harjoitusotteluissa numeroimattomia. Kausikorttipaikat merkitään vasta runkosarjassa.
 
Aitiot ja päätyravintolapaikat harjoitusotteluihin
 
Marli Areenan aitiot ja päätyravintolapaikat voi varata harjoitusotteluissa TUTOn myyjiltä. Kysy tarjousta ja tule seuraamaan kaupungin värikkäintä lätkää parhailta paikoilta.
 
Janne Ollila, puh. 040 7636 961, janne.ollila(a)tutohockey.fi
Dani Aavinen, puh. 0400 279 335, dani.aavinen(a)tutohockey.fi
Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää