Kausikortit myynnissä nyt!

Kaudelle 2023-2024 myydään kausikortti-kampanjan jälkeen ainoastaan kahta kausikorttia, joista toinen on normaalihintainen ja toinen on erityisryhmille.  TUTO-korttia, perhekorttia, nuorisokorttia tai muita kortteja ei tule myyntiin.

Kiitokseksi TUTOn saamasta tuesta ja kannustuksesta päättyneellä kaudella, haluamme palkita kannattajamme ja myymme ensi kauden (2023-2024) kausikortteja nyt rajallisen erän poskettoman halvalla. Lupaamme, että tämän halvemmalla et tule kausaria Rajupaja Areenalle saamaan!

Voit ostaa kausikortin runkosarjan peleihin nyt tasarahalla 100€!
(Normaalit hinnat: Kausikortti 199€ ja erityishintainen kausikortti (nuoret 7-16v sekä erityisryhmät) 150€).

Jos haluat ostaa itselleni vakiopaikan runkosarjan kotiotteluihin, se onnistuu lisäämällä ostokseen mukaan nimikoidun ”Mä istun täsä”-tarran, jonka saat ensimmäisessä ottelussa lippukassalta ja voit käydä kiinnittämässä sen haluamaasi istuimeen. Näin tämä paikka on käytössäsi kaikissa TUTOn runkosarjan kotiotteluissa.

Voit valita kausikortin joko perinteisenä muovikorttina tai mobiilikorttina. Perinteinen kortti noudetaan lippukassalta ja mobiilikortti toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiin. Toimitus tapahtuu ennen harjoituspelien ja runkosarjan alkamista. (Huom. kausikortti ei käy mahdollisiin cup-otteluihin tai TUTOn järjestämiin turnauksiin). 

Nämä kausikortit myydään nyt yhteistyökumppanimme Lyytin järjestelmän kautta, joten tätä korttia ei ole mahdollista ostaa muualta verkosta tai palvelupisteistä.  Kausikortteja myynnissä kunnes 300 kappaleen erä on myyty. 

Kausikortit voit ostaa täältä.

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockey ja Niklas Grönlund ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. Uusi seura tiedottaa asiasta...

Lue lisää

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää