Kausi käyntiin kotipelillä perjantaina!

Perjantaina 28.9. ollaan tällä kaudella ensimmäisen kerran tosipaikan edessä, kun Hermes saapuu taistelemaan pisteistä Aurajoen rannalle

Helppoja pisteitä Kupittaalta ei kuitenkaan ole yhdellekään vieraalle luvassa, sillä kuten Nico Frimankin haastattelussaan totesi, on TUTO Hockeylla kaudelle yksi selkeä ja kirkas tavoite: mestaruus. Jokainen piste halutaan ja tarvitaan tämän ainoan tavoitteen saavuttamiseksi. TUTO on valmis ja vahva – tervetuloa yrittämään! 

 

Viime kaudella TUTO hallitsi keskinäisiä otteluita

Viime kaudella Hermes ei yltänyt parhaimpaansa, jääden sarjataulukon häntäpäähän 59 pisteen saldolla, TUTOn saalistaessa parikymmentä pistettä enemmän.

Alkavan kauden harjoituspeleissä LeKi otti rangaistuslaukauksilla 5-6 voiton Hermeksestä, TUTOn nuijiessa LeKin maanrakoon 10-1 Suomen Cup:n avauksessa. Harjoitusotteluissa TUTO on muutoinkin näyttänyt vakuuttavia otteita, voittaen kaikki kolme otteluaan.

Kotijoukkueelle sovitellaankin siis ennakkosuosikin viittaa perjantaille, mutta varmaa on, että kokkolalaiset eivät halua ilmaiseksi voittoa antaa. Voitto on siis puristettava vahvalla tekemisellä ja kovalla asenteella.

Viime kaudella TUTO vei kaikki keskinäiset ottelut nimiinsä, antaen Hermekselle vain yhden tasapelipisteen. 

 

Kauden ensimmäisessä pelissä on kova tunnelataus 

Kauden ensimmäinen peli on aina jännittävä, niin pelaajille, kuin kannattajillekin. TUTOlla on kuitenkin pakka erittäin hyvin kunnossa ja usko omaan tekemiseen on kova.

Vahva tahtotila nostaa pytty mestarina ilmaan kauden lopussa on motivoiva ja joukkueessa on nyt sellaista osaamista, ettei lopputulos jää ainakaan kyvyistä kiinni!

Joukkueena yhteen hiileen puhaltaen ja samaan tavoitteeseen tähdäten on alkavasta kaudesta täysin mahdollista tehdä valtava menestys ja kirkastaa viime kauden hopea kultajuhliksi! 

 

Teksti: Juho Koli 

Kuva: Shaun Duncan 

 

Kaupungin värikkäintä lätkäviihdettä tarjoillaan Marli Areenalla ensimmäisen kotiottelun muodossa perjantaina 28.9., kun TUTOn edustusjoukkue avaa Mestis-kautensa Hermestä vastaan. Edullisemmat ennakkoliput klo 18:30 alkavaan otteluun voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää