Kaupungin värikkäimmät lätkälahjaideat pukinkonttiin

Ilahduta itseäsi tai ystävääsi TUTOn tarjoamilla lahjaideoilla. Alla on annettu tärpit kaupungin värikkäimmistä lätkälahjaideoista.

Joukkuekuvasta uusi erä myyntiin 18.12. ottelussa

Juhlaottelussa myynnissä ollut kehystetty joukkuekuva (A4-koko) myytiin ensimmäisen erän osalta loppuun. Uusi erä kehystettyjä kuvia tulee myyntiin keskiviikon TUTO-Hermes ottelussa. Keskviikkona kuvaa saa myös A3-koossa kehystettynä. Joukkuekuvat ovat myynnissä Fanituotekaupassa ja verkkokaupassa. Kuvien hinnat ovat seuraavat: 

A4-koko 15 euroa >>>Tilaa verkkokaupasta (verkkokaupassa lisätään mahdolliset postikulut)
A3-koko 20 euroa >>>Tilaa verkkokaupasta (verkkokaupassa lisätään mahdolliset postituskulut)
Joukkuekuvasta on saatavilla tyylikäs kehystetty versio

TUTO-kortti palaa myyntiin, tarjolla myös uusi voucher-lippupaketti

Syksyllä suuren suosion saavuttanut TUTO-kortti palaa myyntiin joulun ajaksi. Kortin voi tilata verkkokaupasta, TUTOn toimistolta tai Marli Areenan lipunmyynnistä kotiotteluiden yhteydessä. Kortti on myynnissä 28.12.2019 asti ja sillä näkee kaikki loput runkosarjan kotiottelut kaudella 2019-2020 sekä A-nuorten SM-liigan alemman loppusarjan ottelut. TUTO-kortin hinta on 89 euroa.

Tilaa TUTO-kortti tästä.

TUTO-kortin lisäksi myyntiin on tullut uusi kaksi (2) voucher-lippua sisältävä lippupaketti. Voucher-liput ovat erinomainen lahjaidea. Ne voi käyttää haluamallaan tavalla runkosarjan otteluissa, kunhan Marli Areenalla on vain vapaita paikkoja jäljellä. Käytännössä liput voi käyttä kavereiden kanssa yhdessä ottelussa tai käyttää itse useammassa eri ottelussa. Voucher-lipuista on tarjolla myös isompi versio, 7 voucher-lippua sisältävä Keni-paketti.

Joulahjakuori (2 voucher-lippua) maksaa 25 euroa
Keni-paketin hinta on 82 euroa

Lippupaketit voit ostaa joko TUTOn kotiotteluiden yhteydessä Marli Areenan lipunmyynnistä tai verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääset tästä.

Kaupungin värikkäimmät fanituotteet pukinkonttiin

TUTO Hockeyn fanituotteita ehtii ostamaan vielä huomisen kotiottelun yhteydessä Marli Areenalta. Osan tuotteista voi tilata myös verkkokaupastamme, mutta tämän kauden uutuuksista ja esimerkiksi juhlaottelun retropaidoista kannattaa kysyä suoraan fanituotekauppias Janne Marjamäeltä

Painopiste Janne Marjamäki
puh. 0400 821 788
janne@jmpainopiste.fi
Aito juhlapelin retropaita pukinkonttiin?
 

TUTO-korttitilaukset ehtivät pukinkonttiin varmuudella, kun tilaus tehdään keskiviikon aikana. Lippupaketit voi hakea toimistoltamme vielä maanantaina (23.12.). Fanituotteiden toimitusajasta saa tarkemmat tiedot Janne Marjamäeltä.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää