Kauden 23-24 siniset pelipaidat myynnissä nyt

TUTO Hockeyn kauden 2023-2024 pelipaidat myydään nyt!

Joukkueen kotipelipaidat (sininen paita) on mahdollista hankkia jo tässä vaiheessa täältä. Pelipaidat luovutetaan ostajille kauden päätyttyä. Ilmoitamme paitojen jakotilaisuudesta kun pelit TUTOn osalta päättyvät, toivottavasti tämä on vasta finaalin päätyttyä.

Mitä paita maksaa?
Paita maksaa 200 – 250 euroa (sis. alv) .

Montako paitaa on myynnissä?
Pelipaitoja on myynnissä yksi paita / pelaaja. Jokainen paita on aito pelissä käytetty. Ajantasaisen tilanteen näet alla olevasta ”Haluan ostaa seuraavan pelipaidan”- kohdasta, jossa valitaan kenen paidan haluaa ostaa.

Jos pelaajan nimen ja numeron kohdalla lukee ”Täynnä!”, on kyseisen pelaajan paita jo ostettu.

Miten homma toimii?
1. Varaa alta itsellesi mieluisa paita ja siirry tämän jälkeen maksamaan ostoksesi. Saat itsellesi sähköpostiin varausvahvistuksen, jossa tiedot tekemästäsi ostoksesta.

2. Paidan saat tulla noutamaan erikseen ilmoittavana ajankohtana. Tämän informoimme heti kauden päätyttyä, niin pääset noutamaan pelipaidan sekä aitoustodistuksen.

Osta pelipaitasi täältä.

Kuva: Tiia Mahkonen

 

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää