Katsojan vinkkilista Suomen Cupin finaaliin

TUTO Hockey ja SaPKo kohtaavat toisensa perjantaina pelattavassa historiallisessa Suomen Cupin loppuottelussa. Marli Areenalla on finaaliottelussa muutamia poikkeusjärjesteilytä, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen matsiin saapumista. Ota tärkeimmät asiat haltuun alla olevasta listasta.

 

 

1. HALLILLE SAAPUMINEN JA PARKKEERAUS

Pyydämme kaikkia katsojia saapumaan perjantaina ajoissa paikalle, sillä Kupittaan urheilupuiston alueella tulee olemaan normaalia ruuhkaisampaa, sillä Marli Areenan naapurissa, Veritas Stadionilla, pelataan Suomen Cup -finaalin kanssa samanaikaisesti jalkapallon Ykkösen ottelu FC TPS – FF Jaro.

Huomioithan, että Bloombergin aukio ja Veritas Stadionin parkkipaikka ovat tarkoitettu ainoastaan jalkapallo otteluun meneville katsojille. TUTOn otteluun saapuville katsojille puolestaan on varattu Veritas Stadionin olympiakatsomon takana sijaitseva parkkipaikka.

Ruuhkaisen parkkipaikan vuoksi toivomme, että mahdollisimman moni katsoja saapuisi paikalle kävellen, polkupyörällä tai julkisia kulkuneuvoja apunaan käyttäen. Marli Areenalle kulkevat Fölin bussilinjat löydät TÄÄLTÄ.

2. LIPUNMYYNTI

Edullisempia ennakkolippuja finaaliotteluun voit ostaa TÄSTÄ. Ennakkolippujen myynti päättyy perjantaina klo 17:30, jonka jälkeen lipunmyynnistä vastaa Marli Areenan lipunmyynti.

3. PAIKAT HALLISSA

Aiemmista harjoitus- ja Suomen Cup -otteluista poiketen perjantain finaalissa katsojien käytössä on koko Marli Areena. Huomisessa ottelussa käytössä ovat myös numeroidut kausikorttipaikat. Kausikorttipaikkoja lukuun ottamatta hallissa on tällä kaudella vapaa liikkuvuus. Otteluun pääset normaalisti sekä kausikortilla että TUTO-kortilla.

4. VIIHTYVYYS OTTELUSSA

Huomisessa finaalimatsissa katsojia palvelevat kaikki Marli Areenan kioskit, sekä molemmat päätyravintolat. Itse matsissa mukana tunnelmaa luomassa ovat ensiesiintymisensä tämän kauden osalta tekevät TUTO Cheerleadersit!

Nähdään huomenna hallilla, ja tehdään historiallisesta Suomen Cupin finaalista yhdessä unohtumaton tapahtuma!

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää