Kasassa 23 pelaajasopimusta – joukkue lähes valmis

TUTO Hockeyn joukkueen rakennus kaudeksi 2017-2018 on erittäin hyvällä mallilla. 23 valmista pelaajasopimusta tarkoittaa sitä, että joukkueeseen haetaan enää muutamaa puuttuvaa palasta.

TUTOn imu pelaajamarkkinoilla kasvanut entisestään

TUTOn tuoreimmat vahvistukset Niklas Näppi, Eetu-Ville Arkiomaa, Mikke Levo, Henry Karjalainen ja Johan Elfvengren osoittavat, että imua seuraa kohtaan löytyy runsaasti. TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola antaa siitä suuren kiitoksen loistavaa työtä tekevälle valmennusjohdolle.

”Pelaajabudjetti on pysynyt samana, mutta tällä kaudella on ollut enemmän pelivaraa jakaa ja se näkyy myös joukkueessa. TUTOlla on erinomainen maine pelaajien keskuudessa, josta kuuluu iso kiitos Miika Elomolle ja Marko Kiprusoffille. Koska tätä vetovoimaa on ollut, olemme pystyneet hankkimaan jo tasonsa Mestiksessä todistaneita pelaajia, joilla on parhaat kaudet vielä edessä. Kokonaisuuteen on tällä hetkellä helppoa olla tyytyväinen. Olemme valmennuksen kanssa saaneet erinomaisella yhteistyöllä kasattua vahvan rungon, jossa on terävä kärki.”

 

Muutamaa pelaajaa vaille valmis

Tuoreiden sopimusten myötä TUTOlla on kasassa 23 pelaajasopimusta kaudelle 2017-2018. Aittolan mukaan joukkueen rakennus on hyvällä mallilla, eikä joukkueesta puutu kuin muutama pelaaja.

”Haemme vielä tilanteesta riippuen kahta hyökkääjää edustuksen ja muutamaa hyökkääjää A-nuoriin, jotka pystyvät pelaamaan myös Mestiksessä ja tarjoamaan sitä kautta leveyttä joukkueeseen. Puolustuksen suhteen kiirettä ei myöskään ole ja mietimme yhden puolustajan hankintaa. Maalivahtien osalta tilanne on se, että meillä on yksi selkeä tavoite toisen edustusjoukkueen maalivahdin suhteen ja tiedotamme asiasta sen ratkettua. Vastaavasti haemme edelleen kolmatta maalivahtia, jonka on tarkoitus ottaa A:ssa vastuuta. Aikataulu näiden pelaajien suhteen voi olla huomenna tai elokuussa, sillä etsimme oikeita pelaajia ja odotamme muutamien pelaajien tilanteiden selkeytymistä.

Joukkueen tavoitteet Aittola naulaa jämäkästi ja selkeästi.

”Pelaamme ainoastaan mestaruudesta ja uskon, että tämän hetkinen joukkueemme puhuu varmasti tavoitteemme puolesta.” 

 

TUTO Hockeyn sopimustilanne 20.5.2017 (suluissa sopimuksen kesto)

Maalivahdit

Julius Pohjanoksa (2019)

Puolustajat

Matias Haaranen (2018)
Antti Helanto (2018)
Jere Karlsson (2019)
Aleksi Lampi (TUTO A)
Mikke Levo (2018)
Samu Suominen (2019)
Kalle Valtola (2019)
Anssi Virkki (2018)

 

Hyökkääjät

Eetu-Ville Arkiomaa (2018)
Johan Elfvengren (2018 / Try-out)
Aki Juusela (2018)
Roope Kallio (TUTO A)
Henry Karjalainen (2018)
Aki Keinänen (2019)
Hannu Kuru (2018)
Niklas Lehtimäki (2018)
Matias Lehtonen (2018)
Niklas Näppi (2018)
Juho Virtanen (2019)
Valtteri Virtanen (TUTO A)
Veeti Vuorio (TUTO A)
Tomi Wilenius (2018)

 

Tulevalla kaudella Marli Areenalla nähdään taisteleva, taivata ja yhtenäinen TUTO. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan kaikki TUTOn edustusjoukkueen ja A-nuorten runkosarjan kotiottelut yhteishintaan 99€. Tämän mahdollistaa paluun tekevä, huippuedullinen TUTO-kortti. Oman korttisi voit hankkia TUTO Hockeyn verkkokaupasta ja lisätietoa kortista löydät täältä!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää