Karolus Kaarlehto jatkaa TUTOssa

TUTOn maalinsuulla viime kaudella 34 runkosarja- ja pudotuspeliottelua torjunut maalivahti Karolus Kaarlehto palaa Kupittaalle koko kauden 2017-2018 kattavalla lainasopimuksella.

 

Loistava tulokaskausi pohjalla

Kausi 2016-2017 oli pian 20-vuotta täyttävälle maalivahtilupaukselle ensimmäinen miesten sarjoissa. Aiemmin junioritasolla vakuuttavasti esiintynyt Kaarlehto tuli miesten peleihin ryminällä sisään, josta kertovat kauden päätteeksi tullut valinta Mestiksen ensimmäiseen tähdistökentälliseen sekä koko sarjan pienin päästettyjen maalien keskiarvo. Palkinto hyvin tehdystä työstä tuli vuodenvaihteessa, kun Kaarlehto pääsi edustamaan Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta Montrealissa ja Torontossa järjestetyissä MM-kisoissa.

Kaarlehto itse on viime kauteen tyytyväinen, mutta tulevalla kaudella tähtäin asetetaan vielä korkeammalle.

”Kaudesta jäi lopulta päällimmäiseksi ihan hyvä fiilis; tulin uuteen sarjaan ja pääsin hyvin mukaan kuvioihin. Henkilökohtaisella tasolla ensimmäinen kausi Mestiksessä meni ihan hyvin, mutta nyt on aika ottaa jälleen seuraava askel, koska kuitenkin se suurin jäi saavuttamatta viime kaudella. Menneestä kaudesta sain mukaan kokemuksia, jotka varmasti auttavat tulevalla kaudella, ja uskon olevani entistäkin valmiimpi taistelemaan voitosta.”

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Kaarlehdolta odotetaan tulevalla kaudella paljon.

”Kaarlehto pelasi hyvän tulokaskauden, joten on luonnollista ladata häneen odotuksia tulevalle
kaudelle. Ja niitä odotuksia ladataan syystäkin, sillä hänen on otettava askeleita eteenpäin.” 

 

Koko kauden laina

Kaarlehdon lainasopimus kattaa koko pelikauden 2017-2018. TUTO Hockeyn ja Turun Palloseuran välisessä lainasopimuksessa on sovittu pykälästä, jonka mukaan on mahdollista, että laina keskeytyy Liigassa mahdollisesti tapahtuvien loukkaantumisen vuoksi.

Aittola on tyytyväinen siitä, että neuvottelut Kaarlehdon lainasta saatiin maaliin nopeasti.

”Olemme kärsivällisesti odottaneet, että siirto tulee ajankohtaiseksi ja nyt kun ajankohta koitti, saimme seurojen välillä yksityiskohdat sovittua nopealla aikataululla.”

 

Maalivahtiosasto kunnossa

Kaarlehdon mukaan liittymisen myötä TUTOn maalivahtiosasto on vahvoilla kantimilla, kun hänen lisäkseen joukkueen maalia tilkitsevät Julius Pohjanoksa ja try-outin kautta sopimusta tavoitteleva Ville Runola.

Urheilutoimenjohtaja Aittola on luonnollisesti innoissaan laadukkaasta maalivahtiosastosta ja sen mukanaan tuomasta kilpailuasetelmasta.

”Kilpailu peliajasta maalivahtien kesken on äärimmäisen kovaa. Tänä osa-alue on meillä nyt erinomaisella mallilla.”  

 

Ensi kaudella kaukalossa nähdään TUTO, joka on motivoituneempi ja nälkäisempi kuin koskaan aiemmin. Nyt SINULLA on mahdollisuus nähdä kaikki edustusjoukkueen ja A-nuorten runkosarjan kotiottelut, vain 99€ yhteishintaan. Katso lisätiedot ja hanki oma TUTO-korttisi TÄSTÄ!

 

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää