Kärkisentteri jatkaa kasvattajaseurassaan

Tilaisuuden suuret linjaukset olivat Viljo Niemeläisen jatkosopimus, uuden TUTO-kortin lanseeraus sekä kasassa olevat pelaajasopimukset.

 

 

Antti Virtanen kertoi omat mietteensä tulevasta kaudesta:
”Olen luonnollisesti valmennuksesta innoissani, koska tunnen ”Ikan” jo monen vuoden takaa. Todella hyvä että saadaan uutta verta joukkueeseen, koska Ismo Lehkonen on todella hyvä valmentaja nuorille pelaajille.

Myös Tuukka Pulliainen oli mielissään tuoreesta jatkosta kotikaupunkiinsa:
”Kyllä TUTO oli mulle koko ajan se ensimmäinen vaihtoehto. Todella hyvä että saatiin jatko tehtyä nopeasti ja voidaan aloittaa työt pronssimitalin kirkastamiseksi.”

Viljo Niemeläinen jatkaa Tuton fysiikkavalmentajana. Viljo toimii oman yrityksensä, Sport Science Lab:n kautta, niinkuin jo viime kaudellakin.

”viime kauden tavoitteet täyttyivät osaltani hyvin. Loukkantumisia oli todella vähän ja rasitusvammoja ei ollut ollenkaan.”
Viljo kertoo että hommat uuden päävalmentajan kanssa aloitetaan nopealla aikataululla.
”Nopeasti laitetaan hommat liikkeelle peruskuntojakson merkeissä ja siitä sitten pikkuhiljaa enemmän ja enemmän mennään lajiharjoittelun pariin.”
Niemeläinen oli äärimmäisen mielissään siitä, että joukkue käy jäällä läpi kesän 1-3 kertaa viikossa.

Tuto-kortti oli asialistalla seuraavaksi. Suuren suosion saanut TUTO-Kortti tulee myyntiin Tuton verkkokauppaan heti huomenna ja myyntipisteisiin ensi viikon alussa. Alla Toimitusjohtaja Kinnusen mietteet Tuto-kortista:
”Tuto-kortti oli jo viime kaudella organisaatiolle ja faneille iso juttu, joten ilman muuta tätä jatketaan tällä kaudella. Näe kaupungin värikkäintä kiekkoa alle 5€/peli on tämän tuotteen suuri linjaus”

Sopimustilanne 8.4.2013:

Tomas Kral
Kimmo Meriläinen
Antti Virtanen
Tuukka Pulliainen
Samu Pitkänen
Aki Keinänen
Anrei Hakulinen
Olli-Pekka Heinimäki
Oskari Lehtinen
Heikki Pusa
Juha-Matti Rautajoki
Juha Virtanen
Jesse Virtanen
Johannes Lehto
Oskari Hämäläinen

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää