Kärkimatsiin ennakkolipun hinnalla!

TUTO Hockey tarjoaa edullisemmat liput keskiviikon kärkiotteluun LeKiä vastaan myös ovelta. TUTO-kortin myyntiaikaa on puolestaan jäljellä vielä kahdeksan päivää.

Liput saa keskiviikkona myös ovelta edullisin ennakkolippuhinnoin. Lippujen hinnat keskiviikon matsissa ovat seuraavat:

Aikuisten lippu 12 euroa
Erikoislippu  8 euroa
Nuorten lippu 5 euroa

Jatkossa liput kannattaa ostaa ennakkoon, sillä Marli Areenan lipunmyynnissä lippujen hinnat ovat 2.10. alkaen seuraavat:

Aikuisten lippu 15 euroa
Erikoislippu 10 euroa
Nuorten lippu 5 euroa

Itäharjun ja Myllyn Prismasta sekä Wiklundilta saa aikuisten lipun 11 eurolla, kun näyttää oston yhteydessä S-Etukorttia. Tämä etu on voimassa koko runkosarjan ajan.

TUTO-kortin myyntiaikaa jäljellä kahdeksan päivää

Suuren suosion viime ja tällä kaudella saanut TUTO-kortti on myynnissä vielä kahdeksan päivää. Kortin voi ostaa Lippupisteen ennakkomyyntipaikoista syyskuun loppuun asti. Korttia on myynnissä myös Marli Areenan lipunmyynnissä vielä TUTO – LeKi (25.9.) ottelun yhteydessä. Lokakuusta alkaen loppukauden otteluihin on myynnissä irtolippujen lisäksi normaalit kausikortit, joiden hintaa tarkistetaan jokaisen kotiottelun jälkeen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää