Karkelon Sukka huolehtii pelaajien jalkojen hyvinvoinnista

Karkelon Sukka on toiminut tällä kaudella Juha Virtasen, Roni Viirlaksen ja Olli-Pekka Heinimäen kummiyrityksenä. TUTOn pelaajat käyttävät Karkelon Sukan luistinsukkia, jotka saavat pelaajilta pelkästään kiitettäviä arvosanoja.

Luistinsukilla on suuri rooli pelaajan asustuksessa. Luistimet istuvat jalkaan paremmin, eivätkä hierrä jalkoja rakoille, mikäli käytössä on laadukkaat sukat. O-P Heinimäki on äärimmäisen tyytyväinen Karkelon Sukan tarjontaan.

”Parhaimmat jääkiekkosukat joita olen käyttänyt. Pitävät hyvin muotonsa, eivät löysty eivätkä hajoa”, Heinimäki kehuu.

Varsinkin uusiin luistimiin siirryttäessä jalkojen iho joutuu kovalle koetukselle hiertymien ja rakkojen muodossa. Näillä sukilla ei mainittuja ongelmia ole ollut lainkaan.

”Ei ole ollut minkäänlaisia iho-ongelmia koko kauden aikana.”

Sukat ovat käytössä pari kertaa päivässä, joten kierrossa on useampi pari sukkia. Kausi on ollut pitkä ja sukat ahkerassa käytössä, mutta laadukkaat tuotteet ovat kestäneet hyvin tiukkaa menoa.

”Ensimmäinen pari saatiin heinäkuussa. Jotain sukkien kestävyydestä kertoo se, että minulla on tuo ensimmäinen pari vieläkin mukana kierrossa”, Heinimäki kertoo.

 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää