Karjalaisen ja Elorannan optiot käytetty

Karjalainen ja Eloranta nähdään TUTOn Mestis-joukkueen matkassa kaudella 2024-2025!

TUTOn urheilukoordinaattori Virpiö kommentoi nuorten miesten jatkoa seuraavasti: ”Karjalainen ja Eloranta tekivät valinnan jäädä isoon rooliin meidän U20 joukkueeseen, vaikka sarjataso vaihtui U20-Mestikseen. Tämä valinta on tuottanut molemmille ison vastuun ja sopivan roolin, mikä on mahdollistanut kehittymisen ja toi palkinnoksi Mestis sopimukset. On iso onnistuminen ja arvo aina, kun pystymme kehittämään pelaajia Mestis-joukkueeseen omien juniorijoukkueiden kautta.”

”Niclas Karjalainen on kuluneella kaudella toiminut U20-joukkueen kapteenina. Kehittynyt paljon tämän kauden aikana ja ollut jo osa Mestiksen vakiopakistoa. Isokokoinen, pelaa fyysisesti ja osaa olla ilkeä. Pelannut myös paljon kiekollisessa roolissa U20 -joukkueessa ja ottanutkin siinä isoimmat kehitysaskeleet” Virpiö summaa.

Mies itse kommentoi jatkoaan näin: ”Hieno fiilis jatkaa TUTOssa ja päästä pelaa ensi kaudellakin Turussa kaupungin värikkäintä lätkää. Viimeset vuodet pelatessani TUTOssa, kehitystä on tullut pelillisesti ja näen TUTOn hyvänä paikkana kehittyä vielä enemmän ja ottaa seuraavia askelia uralla.”

Eloranta on kuluneella kaudella ollut U20-joukkueen johtava pelaaja ja ykkössentteri. Hän on pelannut todella hyvän kauden junioreissa ja kehittänyt itseään rauhassa kohti miesten pelejä. Olen todella tyytyväinen, että Eki jatkaa meillä” Jouni Virpiö kommentoi.

Hieno fiilis sopimuksesta ja oon todella innoissani saada jatkaa TUTOssa. Olen saanut pelata isossa roolissa U20-joukkueessa ja kehittynyt hyvän valmennuksen alla. Tästä on hyvä jatkaa ja ottaa taas steppi eteenpäin” Eloranta kommentoi sopimustaan.

Tervetuloa remmiin ukot! 

Kuvat: Jarno Tauvo

 

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää