Karhu-Kissat liian petomainen vastus A-nuorille

TUTO Hockeyn A-nuorilla oli sunnuntaina kädessään vielä ohuen ohut oljenkorsi matkalla Nuorten Mestiksen mestaruuteen. Karhu-Kissoja vastaan käyty ottelu mursi kuitenkin lopullisesti tuon korren. Maalein 1-7 päättynyt ottelu merkitsee sitä että joukkue taistelee nyt paikoista neljän joukkoon. Seuraava askel TUTO Hockeyn A-nuorilla on saalistaa tulevista otteluista pisteet välieriin pääsyyn ja tavoitella Nuorten Mestiksen mestaruutta.

Kotijoukkue lähti illan otteluun lähes samalla kokoonpanolla kuin lauantaiseen Blues Akatemia -otteluun. Lisäksi kokoonpanossa nähtiin myös Mestis-joukkueen matkassa lauantaina olleet Joni Seinelä sekä Riku Väkiparta. Näistä vahvistuksista huolimatta helsinkiläiset vieraat olivat ottelun alusta lähtien se osapuoli jonka käsikirjoituksen mukaan edettiin. Karhu-Kissat pommittivat Niko-Petteri Saaren vartioimaa maalia herkeämättä ja jo ennen ensimmäisen erän puoliväliä vieraat olivat siirtyneet kolmen maalin johtoon. Myös Saaren torjuntalukemat (16) kertovat että pääkaupunkiseudun vieraat paineistivat turkulaispuolustusta kovalla kädellä.

Kotijoukkueen selkä taittuu

Ajassa 26:16 Niko-Petteri Saaren oli antauduttava jo neljännen kerran ja teki samalla tilaa Juuso Ikoselle. Neljän maalin kurominen ei ole mahdottomuus mutta työtä vaativa projekti eikä TUTO tähän missään vaiheessa pystynyt. Ajassa 31:00 kotijoukkue teki ainokaisen maalinsa, senkin alivoimalla. Maalin mukanaan tuoma flow jäi kuitenkin kovin lyhytaikaiseksi sillä vain viisitoista sekuntia myöhemmin lukemat olivat 1-5 ja ottelu aika lailla taputeltu.

Ottelun kolmas erä sujui pelailun merkeissä kuitenkin niin että vieraat nakuttelivat Juuso Ikosen taakse vielä kaksi kassia. Maaliluvut 1-7 ovat tylyä kertomaa, ja tylyä kertomaa ennen kaikkea siitä että eilinen tappio Blues Akatemiaa vastaan oli syönyt sen terän jota tänään oltaisiin tarvittu taisteltaessa voitosta.

Kohti uusia haasteita

TUTO Hockeyllä on siis Nuorten Mestiksessä jäljellä vielä kolme ottelua, yksi kotoisella Marli Areenalla ja kaksi vieraskentillä. Liigakarsintajuna joukkueen kohdalta on jo mennyt joten nyt taistellaan kaikista heruavista pisteistä jotta saavutettaisiin ainakin paikka neljän joukossa ja näin päästäisiin taistelemaan ainakin Mestiksen mestaruudesta. Tulevana viikonloppuna omistaudutaan penkkaripeuhailuihin ja vastaaviin mutta tositoimet on taas edessä 23.2.2013 jolloin legendaarinen Tampereen Kilpa-veljet eli tuttavallisemmin KOOVEE tulee visiitille.

Ottelun tilastot

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää