Kapteenisto valittu – Jere Karlsson jatkaa kapteenina

Kapteenina jatkava Karlsson sai C-kirjaimen rintaansa jo kesken kauden 2017-2018. 

TUTOn kapteeniksi on valittu 24-vuotias puolustaja Jere Karlsson. Varakapteeneina kaudella 2018-2019 toimivat hyökkääjät Nico Friman ja Lassi Kokkala sekä puolustaja Mikke Levo. Kapteenina jatkava ”Kake” Karlsson kertoo pyrkivänsä johtamaan esimerkin kautta.

– Iso kunnia tietenkin ja totta kai hieno homma, että saan toimia joukkueen kapteenina. Pyrin ainakin johtamaan esimerkillä niin peleissä kuin treeneissäkin, ja sitä kautta pitämään yleisen vaatimustason korkealla. 

Myös keväällä TUTO-paitaan siirtynyt Kokkala ottaa paikkansa kapteenistosta ylpeydellä vastaan.

– Iso juttu itselle ja kunniatehtävä se on ilman muuta. Siinä hommassa pitää entistä enemmän näyttää joukkueelle niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kapteeniston tehtäviin kuuluu usein myös olla tavallaan se linkki valmennuksen ja joukkueen välillä, ja välittää tietoa puolin ja toisin. Näitä asioita pyritään toteuttamaan ja ollaan parhaamme mukaan luottamuksen arvoisia.

 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää