Kannatustuotteet myynnissä

TUTO on tuonut myyntiin kannatustuotteita, joilla voit tukea meitä koronaviruksen aiheuttamien haasteiden yli. Tarjolla on ensi alkuun voucher-lippuja kaudelle 2020-21 sekä pelaajakuvia ja -julisteita.

TUTO Hockeyn kausi 2019-2020 oli runkosarjan osalta onnistunut ja seura olikin matkalla taloudellisesti positiviiseen tulokseen monen vuoden tauon jälkeen. Kevään pudotuspelien peruuntuminen koronaviruksen johdosta aiheuttaa kuitenkin taloudellisia haasteita TUTOlle, sillä rahakkaiden ratkaisupelien tulot jäävät nyt tulematta. Paikataksemme kevään kassavajetta olemme avanneet tänään TUTO- ja kausikorttimyynnin, lue lisää tästä. Olemme aloittaneet myös yritysmyynnin kaudelle 2020-21, mikäli haluat keskustella kanssamme yhteistyömahdollisuuksista, olethan yhteydessä toimistoomme.

Nyt tuomme myyntiin ensimmäisen erän kannatustuotteita, joita hankkimalla voit tukea TUTOa koronaviruksen aiheuttamien haasteiden yli ja varmistaa osaltaan sen, että palaamme syksyllä yhdessä Marli Areenalle entistä vahvempina. Kannatustuotteet ovat nähtävissä alla, ne voi hankkia verkkokaupastamme tai toimistoltamme.

Lisätiedot & tilaukset

TUTO Hockeyn verkkokauppa

tai

Janne Ollila

puh. 040 7636 961

janne.ollila@tutohockey.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää