Kannattajat palkitsivat Ruusun lahjalla –

Marraskuun lopulla Ilveksestä TUTOon lainattu 20-vuotias maalivahti Markus Ruusu ei ollut torjuntavuorossa eilen pelatussa TUTOn ja LeKin välisessä Mestis-kamppailussa, mutta lahjakas veräjänvartija pääsi silti valokeilaan ottelun jälkeen. Jyväskyläläislähtöinen Ruusu sai TUTO-kannattajilta yllätyksenä uuden maskin, jota koristavat komeat sinipunavalkoiset maalaukset.

Marli Areenan Legenda-klubilla pelattiin eilisen matsin matsin jälkeen tuttuun tapaan Jani Säterin luotsaamat jälkipelit, jota tähdittivät tällä kertaa Mikke Levo ja Jere Karlsson. Haastattelujen päätyttyä Legenda-klubi ei kuitenkaan hiljentynyt, vaan paikalle saapui loppuvuodesta Kupittaalle lainattu maalivahti Markus Ruusu

Nuorten maajoukkueessa asti torjunutta Ruusua odotti Legenda-klubilla kymmenkunta TUTO-kannattajaa, jotka yllättivät hänet antamalla lahjaksi TUTOn väreihin maalatun maskin. Lahjan takana oli erään TUTO-kannattajan lupaus, jonka mukaan Ruusu palkittaisiin uudella maskilla, mikäli hän pelaisi nollapelin tammikuun alussa pelatussa TUTO-RoKi -ottelussa.

Lupaava maalivahti piti maalinsa koskemattomana, napaten dramaattisella tavalla ottelun viimeisellä sekunnilla upean räpylätorjunnan. Se tarkoittaa sitä,että nyt oli palkinnon lunastuksen aika. Ruusu itse on otettu kannattajien hänelle osoittamasta kunniasta.

”Todella otettu olen kannattajilta saadusta lahjasta! Hieno ele, jota arvostan suuresti.”

Lahjan lisäksi Ruusu haluaa kiittää kannattajia myös siitä tuesta, jonka he tarjoavat joukkueelle illasta toiseen.

”Todella ison tuen olemme saaneet kannattajilta, ja se auttaa jäällä. Se on hieno fiilis, kun kuulee omien fanien kannatushuudot ja tuntee sen, että he seisovat omiensa takana!”

Maski annettiin Ruuusulle aluksi lainaan, mutta siihen liittyi myös pieni porkkana: mikäli Ruusu voittaa Turussa Mestis-mestaruuden, saa hän pitää maskin itsellään. Mies itse kohdistaakin loppukautta koskevat odotukset korkealle. 

”Odotan menestyksekästä kevättä. Pitää mennä kärsivällisesti päivä kerrallaan eteenpäin, eikä mikään tule ilmaiseksi. Mistään pienimmästäkään asiasta ei voi tinkiä, vaan kaikki pitää ansaita kovalla työllä.”

Markus Ruusun uutta TUTO-maskia pääset ihastelemaan kotoisassa Kupittaan kaukalossa ensi viikon keskiviikkona, kun sarjakärki KeuPa HT vierailee Turussa. Edullisemmat ennakkoliput keskiviikon huippumatsiin voit hankkia TÄSTÄ!


Markus Ruusu on otettu tavasta, jolla TUTO-kannattajat seisovat omiensa rinnalla jokaisessa ottelussa (Kuva: Shaun Duncan).

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää