Kanadalaispakin kuulumisia

Puolustaja Jordan Dewey on innoissaan päästessään uuteen maahan pelaamaan jääkiekkoa. 

Kanadalaispakki Jordan Dewey, 24, pukee alkavalla kaudella päälleen TUTO-paidan.
Quebecistä kotoisin oleva leftin puolustaja on pelannut viimeiset neljä kautta NCAA-yliopistosarjaa.

 

-NCAA on todella fyysinen ja nopea sarja. Pelaajien ikähaitari on suuri ja se luo erilaisia tilanteita kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella. Nuorimmat pelaajat ovat 18-vuotiaita ja vanhimmat 25-vuotiaita. Yliopistourheilussa niin pelaajat, kuin fanit ovat todella intohimoisia, Dewey kertaa yliopistovuosiaan.

Innolla uuteen kauteen

Deweyn kausi loppui jo Maaliskuussa, playoffien ensimmäisellä kierroksella. Nyt mies harjoittelee Kanadassa ja odottaa innolla saapumistaan Turkuun.

-Hävisimme ensimmäisellä kierroksella Yale Bulldogsille ja kausi loppui siihen. Yale onnistuikin sittemmin voittamaan koko NCAA:n. Harjoittelen tällä hetkellä Chateauguayssa, Montrealin lähellä.  Saavun Turkuun Heinäkuun loppupuolella. Odotan kovasti että pääsen pukemaan ensimmäistä kertaa TUTO-paidan ylleni, Dewey kertoo.


Lapsuudenkaveri suositteli TUTOa

Deweyn lapsuudenkaveri Derek Famulare pelasi kaksi viimeistä kautta TUTOssa. Famulare suositteli TUTOa Deweylle ja kertoi positiivisia asioita joukkueesta ja kaupungista ylipäätään.

 

-Ystävystyin Derekin kanssa kun olimme 8-vuotiaita. Hänen isänsä valmensi meitä junioreissa ja olemme harjoitelleet monta kesää yhdessä. Hän kertoi, että Turku on todella hieno paikka ja TUTO on loistava organisaatio tässä vaiheessa uraani. Olen varma, että meillä tulee olemaan alkavalla kaudella kilpailukykyinen joukkue ja tulemme voittamaan paljon pelejä, Dewey kertoo.

-Odotan kovasti saapumistani Turkuun ja pelien alkamista. Lupaan tehdä kaikkeni, että oppisin myös puhumaan suomea kauden aikana, Dewey lupaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää