Kanadalaispakin kuulumisia

Puolustaja Jordan Dewey on innoissaan päästessään uuteen maahan pelaamaan jääkiekkoa. 

Kanadalaispakki Jordan Dewey, 24, pukee alkavalla kaudella päälleen TUTO-paidan.
Quebecistä kotoisin oleva leftin puolustaja on pelannut viimeiset neljä kautta NCAA-yliopistosarjaa.

 

-NCAA on todella fyysinen ja nopea sarja. Pelaajien ikähaitari on suuri ja se luo erilaisia tilanteita kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella. Nuorimmat pelaajat ovat 18-vuotiaita ja vanhimmat 25-vuotiaita. Yliopistourheilussa niin pelaajat, kuin fanit ovat todella intohimoisia, Dewey kertaa yliopistovuosiaan.

Innolla uuteen kauteen

Deweyn kausi loppui jo Maaliskuussa, playoffien ensimmäisellä kierroksella. Nyt mies harjoittelee Kanadassa ja odottaa innolla saapumistaan Turkuun.

-Hävisimme ensimmäisellä kierroksella Yale Bulldogsille ja kausi loppui siihen. Yale onnistuikin sittemmin voittamaan koko NCAA:n. Harjoittelen tällä hetkellä Chateauguayssa, Montrealin lähellä.  Saavun Turkuun Heinäkuun loppupuolella. Odotan kovasti että pääsen pukemaan ensimmäistä kertaa TUTO-paidan ylleni, Dewey kertoo.


Lapsuudenkaveri suositteli TUTOa

Deweyn lapsuudenkaveri Derek Famulare pelasi kaksi viimeistä kautta TUTOssa. Famulare suositteli TUTOa Deweylle ja kertoi positiivisia asioita joukkueesta ja kaupungista ylipäätään.

 

-Ystävystyin Derekin kanssa kun olimme 8-vuotiaita. Hänen isänsä valmensi meitä junioreissa ja olemme harjoitelleet monta kesää yhdessä. Hän kertoi, että Turku on todella hieno paikka ja TUTO on loistava organisaatio tässä vaiheessa uraani. Olen varma, että meillä tulee olemaan alkavalla kaudella kilpailukykyinen joukkue ja tulemme voittamaan paljon pelejä, Dewey kertoo.

-Odotan kovasti saapumistani Turkuun ja pelien alkamista. Lupaan tehdä kaikkeni, että oppisin myös puhumaan suomea kauden aikana, Dewey lupaa.

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää