Kalle Valtolasta Mestiksen kuukauden pelaaja

Mestis on valinnut kuukauden pelaajaksi TUTO-puolustajana Kalle Valtolan. Kuukauden tulokkaan tittelin puolestaan vei nimiinsä Peliittojen nuori hyökkääjä Severi Lahtinen.

Huikeassa vireessä oleva Valtola iski lokakuun kahdessatoista ottelussa upeat 4+14=18 tehot, joiden myötä hän johtaa koko Mestiksen pistepörssiä. Liedosta kotoisin olevan sulavaliikkeisen puolustajan täydellisen lokakuun kruunaa se, ettei hän ole ottanut tällä kaudella vielä ainuttakaan rangaistusminuuttia.

Valtola itse on saamastaan kunniasta otettu, mutta pitää siitä huolimatta jalat tiukasti maan pinnalla.

”Totta kai aina hyvät fiilikset siitä, että huomioidaan. Täytyy ottaa nyt alkukauden vireestä oikeella tavalla mukaan loppukauteen. Ei tässä kuitenkaan ole varaa alka nyt leijumaan, et töitä on vielä paljon, samoin kun on myös kautta jäljellä.”

Valtola on parhaillaan kahdeksan ottelun mittaisessa pisteputkessa. Tule huomenna keskiviikkona Marli Areenalle jännittämään, jatkuuko Kallen pisteputki sekä TUTOn voitokkuus kotikaukalossa! TUTO-LeKi, keskiviikkona 1.11. klo 18:30 – luonnollisesti Marli Areenalla! 

Edullisemmat ennakkoliput huomiseen matsiin TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää