Kalle Valtolasta Mestiksen kuukauden pelaaja

Mestis on valinnut kuukauden pelaajaksi TUTO-puolustajana Kalle Valtolan. Kuukauden tulokkaan tittelin puolestaan vei nimiinsä Peliittojen nuori hyökkääjä Severi Lahtinen.

Huikeassa vireessä oleva Valtola iski lokakuun kahdessatoista ottelussa upeat 4+14=18 tehot, joiden myötä hän johtaa koko Mestiksen pistepörssiä. Liedosta kotoisin olevan sulavaliikkeisen puolustajan täydellisen lokakuun kruunaa se, ettei hän ole ottanut tällä kaudella vielä ainuttakaan rangaistusminuuttia.

Valtola itse on saamastaan kunniasta otettu, mutta pitää siitä huolimatta jalat tiukasti maan pinnalla.

”Totta kai aina hyvät fiilikset siitä, että huomioidaan. Täytyy ottaa nyt alkukauden vireestä oikeella tavalla mukaan loppukauteen. Ei tässä kuitenkaan ole varaa alka nyt leijumaan, et töitä on vielä paljon, samoin kun on myös kautta jäljellä.”

Valtola on parhaillaan kahdeksan ottelun mittaisessa pisteputkessa. Tule huomenna keskiviikkona Marli Areenalle jännittämään, jatkuuko Kallen pisteputki sekä TUTOn voitokkuus kotikaukalossa! TUTO-LeKi, keskiviikkona 1.11. klo 18:30 – luonnollisesti Marli Areenalla! 

Edullisemmat ennakkoliput huomiseen matsiin TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää