Kaksi matsia vitosella!

Kupittaalla tarjoillaan kaupungin värikkäintä lätkää sekä tiistaina että keskiviikkona ja nyt sinulla on loistava mahdollisuus nähdä kaksi huippumatsia vain viidellä eurolla!

Huikean kauden Nuorten SM-liigassa pelanneen TUTOn A-nuorten kausi huipentuu tiistaina, kun joukkue isännöi Tampereen Ilvestä klo 19:00 alkavassa ottelussa. Lippu A-nuorten otteluun maksaa 5€. Poikkeuksellisen lippukampanjan myötä ostamalla lipun A-nuorten otteluun saat lipun myös keskiviikon TUTO-Hermes –otteluun, joka huipentaa Mestiksen runkosarjan kauden 2017-2018 osalta!

Keskiviikon ottelu on myös todellinen juhlamatsi, kun TUTO-ikoni Aki Keinänen pelaa uransa 600. Mestis-ottelunsa

Liput A-nuorten kotiotteluun myydään Marli Areenan lipunmyynnissä ja Mestis-ottelun lippusi saat lipunmyyntipisteeltä, kun ostat lipun A-nuorten otteluun.

Nyt kannustetaan TUTO-perhe voittoon molempina päivinä! 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää