Kaksi lajia, kaksi joukkuetta – yksi kausikortti!

INTER-TUTO -kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn

  • FC Interin Veikkausliigan kotiotteluissa (kaudella 2013 yht. 17 kpl), seuran osoittamassa katsomolohkossa
  • TUTO Hockeyn harjoitus- ja runkosarjan peleissä (kaudella 2013-2014 n. 26 kpl), mikäli areenalla on tilaa

INTER-TUTO -kortin hinta on 190 € (sis. alv)

Yhteisen kausikortin ostaminen kannattaa vielä tässäkin vaiheessa kautta, sillä yhden ottelun hinnaksi tulee vain noin 5 euroa!

Yhteiskortti myyntiin lähipäivinä myös TUTOn verkkokauppaan

FC Interin ja TUTO Hockeyn yhteinen kausikortti on toistaiseksi myynnissä Interin kotiotteluissa fanituotemyyntipisteessä sekä Interin toimistolla (Hippoksentie 21, Turku). Kortin voit tilata myös sähköpostitse: toimisto@fcinter.fi. Sähköpostilla tilatessasi ilmoita kortin haltijan nimi, postiosoite sekä puhelinnumero. Kortti tulee myyntiin myös TUTO Hockeyn kotisivuilla olevaan verkkokauppaan lähipäivinä.

Päivitä TUTO-korttiisi myös Interin matsit
Mikäli haluat päivittää ensi kauden (2013-14) TUTO-korttisi yhdistelmäkortiksi ota yhteyttä TUTO Hockeyn toimistoon. Yhteystiedot löytyvät tästä.

Mikäli olet täksi kaudeksi hankkinut jo Interin kausikortin, voit hankkia syksyllä kortin, jolla näet TUTOn tulevan kauden ottelut sekä Interin kauden 2014 Veikkausliigan ottelut. Jos haluat kuitenkin päivittää nykyisen kausikorttisi Inter-TUTO -kortiksi, ota yhteyttä FC Interin toimistoon.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää