Kaikki alkavan kauden TUTOn Mestis-ottelut Radio Cityltä Jani Säterin selostamana

TUTO Hockey Oy ja Radio City/SBS Discovery Radio ovat sopineet TUTOn Mestis-otteluiden selostuksista tällä viikolla alkavalle kaudelle, Turun kuuluvuusalueella. Ottelut selostaa komeetan lailla jääkiekkokansan tietoisuuteen noussut selostajalupaus, Jani Säteri.

Selostajauransa 29-vuotias Jani Säteri aloitti MestisTV:ssä ja nyt on alkamassa jääkiekkofanin kolmas selostuskausi. Säteri on herättänyt erityistä huomiota raikkaalla ja värikkäällä tyylillään.

”Pari kautta taaksepäin, kun MestisTV-palvelu julkaistiin, tarvitsi TUTO sinne selostajaa. Aittolan Elmo TUTOsta kysyi olisinko kiinnostunut kokeilemaan ja siitä se lähti. Selostus tuntui alusta asti luonnolliselta, ja siitä pelistä eteenpäin olen selostanut kaikki TUTOn kotiottelut. TUTO on ollut minulle se rakkain seura pikkupojasta lähtien, joten on kunnia saada selostaa jatkossakin Turun ylpeyden otteluita”, Säteri sanoo.

Radio Cityn turkulaisten kuuntelijoiden lisäksi Jani Säterin jääkiekkoselostuksia voi kuulla myös Tampereella, sillä Heidekenillä syntynyt Säteri selostaa toista kautta Ilveksen ja Tapparan pelejä Radio City Tampereen kiekkoradioon. Hän on selostanut myös Liigaa televisioon.

”Kun kuulin mahdollisuudesta lähteä tekemään kaikki TUTOn koti- sekä vierasottelut Radio City Turkuun, en joutunut miettimään asiaa käytännössä hetkeäkään. Tarkoituksenamme on, että tulevalla kaudella turkulaiset saavat pienen tauon jälkeen nauttia jälleen laadukkaasta kiekkoradiosta”, lupaa Säteri.

TUTOn näköisiä pelureita

Myös TUTOssa ollaan tyytyväisiä siihen, että seuran omana äänenä tunnettu Säteri jatkaa joukkueen otteluiden selostamista.

”Olemme tyytyväisiä siitä, että Radio City lähettää Jani Säterin selostukset kaikista koti- ja vierasotteluistamme kaudella 2014-15. Tällä tavalla pystymme palvelemaan aktiivisia ja tiedonnälkäisiä kannattajiamme. Radio City ja Jani Säteri ovat molemmat vahvasti meidän näköisiä pelureita omilla pelipaikoillaan, joten he sopivat pakettiin kuin Ika (päävalmentaja Ismo Lehkonen) vaihtoaitioon”, kuvailee TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

TUTOn kotiotteluissa Säterin selostusta on mahdollista seurata myös viime kauden tapaan Elisa Viihteeltä kuvan kera. Turkulaisryhmän kausi alkaa keskiviikkona Mikkelissä Jukureita vastaan.

 

Jani Säteri selostaa TUTOn ottelut jatkossakin.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää