Kaapo Kähköselle täydellinen paluu TUTO-paitaan

TUTO Hockey – Hokki

3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Tilastot

Espoo Bluesista takaisin TUTOon palannut Kaapo Kähkönen aloitti urakkansa Turussa täydellisesti, kun hän nollasi Hokin. TUTO voitti ottelun lopulta 3-0.

”Tosi hyvältä tuntui pelata. Eka erä oli vähän päästä päähän, mutta toinen ja kolmas erä olivat tosi hyvää lätkää meiltä. Tylyä peliä, hyvä meininki ja kaikki puhalsivat yhteen hiileen. Hieno oli pelata”, sanoi Kähkönen ottelun jälkeen.

Avauserä oli vielä maaliton ja siinä Hokki oli jopa aavistuksen niskan päällä. Toisessa erässä TUTO onnistui kuitenkin kahdesti maalinteossa, kun Anssi Virkki ja Miikka Tuomainen osuivat. 

Kolmannessa erässä Teemu Elomo löi viimeisen naulan Hokin arkkuun, kun hän viimeisteli Jasper Lindstenin häikäisevästä syötöstä TUTOn kolmannen maalin. 3-0-tilanteen myötä Kähkönen ei päässyt yrittämään maalia tyhjiin ja se oli ainoa asia, joka maailmanmestaria jäi hieman kismittämään.

”Siitä täytyy syyttää ’Jasua’, kun antoi tuollaisen kuningassyötön siihen kolmannen erän alkuun ja saatiin se 3-0-maali. Kaveri ei päässyt ottamaan maalivahtia pois, joten Jasua syytetään siitä”, Kähkönen virnuili.

”Tästä on hyvä jatkaa”

Kupittaan 1919 katsojaa näkivät perjantai-illan kunniaksi hienon jääkiekkonäytelmän, joka päättyikin siis kotiyleisölle onnellisesti.

”Meininki oli tosi hyvä ja hienoa, että fanit jaksavat kannustaa. Toivottavasti nähdään tuota samaa meininkiä playoffeissa ja tietenkin vielä astetta kovempana”, kehui Kähkönen.

Marli Areenalla kuultiin myös muutamaan otteeseen ”Kaapo”-chantit ja lopussa jopa ”standing ovation” Kähkösen upean nollapelin jälkeen.

”Hienolta tuntuu tietysti, että fanit muistavat. Tosi hieno juttu ja hyvä, että lähti näin käyntiin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, Kähkönen päätti.

TUTOn parhaimpia pistemiehiä runkosarjan viimeisessä kotiottelussa olivat Teemu Elomo (1+1) ja Markus Seikola (0+2). TUTO Hockey pelaa runkosarjassa vielä yhden ottelun, kun se kohtaa lauantaina Jyväskylässä JYP-Akatemian. TUTOlla on mahdollisuus nousta sarjassa vielä viidennelle sijalle.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää