Kaapo Kähköselle täydellinen paluu TUTO-paitaan

TUTO Hockey – Hokki

3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Tilastot

Espoo Bluesista takaisin TUTOon palannut Kaapo Kähkönen aloitti urakkansa Turussa täydellisesti, kun hän nollasi Hokin. TUTO voitti ottelun lopulta 3-0.

”Tosi hyvältä tuntui pelata. Eka erä oli vähän päästä päähän, mutta toinen ja kolmas erä olivat tosi hyvää lätkää meiltä. Tylyä peliä, hyvä meininki ja kaikki puhalsivat yhteen hiileen. Hieno oli pelata”, sanoi Kähkönen ottelun jälkeen.

Avauserä oli vielä maaliton ja siinä Hokki oli jopa aavistuksen niskan päällä. Toisessa erässä TUTO onnistui kuitenkin kahdesti maalinteossa, kun Anssi Virkki ja Miikka Tuomainen osuivat. 

Kolmannessa erässä Teemu Elomo löi viimeisen naulan Hokin arkkuun, kun hän viimeisteli Jasper Lindstenin häikäisevästä syötöstä TUTOn kolmannen maalin. 3-0-tilanteen myötä Kähkönen ei päässyt yrittämään maalia tyhjiin ja se oli ainoa asia, joka maailmanmestaria jäi hieman kismittämään.

”Siitä täytyy syyttää ’Jasua’, kun antoi tuollaisen kuningassyötön siihen kolmannen erän alkuun ja saatiin se 3-0-maali. Kaveri ei päässyt ottamaan maalivahtia pois, joten Jasua syytetään siitä”, Kähkönen virnuili.

”Tästä on hyvä jatkaa”

Kupittaan 1919 katsojaa näkivät perjantai-illan kunniaksi hienon jääkiekkonäytelmän, joka päättyikin siis kotiyleisölle onnellisesti.

”Meininki oli tosi hyvä ja hienoa, että fanit jaksavat kannustaa. Toivottavasti nähdään tuota samaa meininkiä playoffeissa ja tietenkin vielä astetta kovempana”, kehui Kähkönen.

Marli Areenalla kuultiin myös muutamaan otteeseen ”Kaapo”-chantit ja lopussa jopa ”standing ovation” Kähkösen upean nollapelin jälkeen.

”Hienolta tuntuu tietysti, että fanit muistavat. Tosi hieno juttu ja hyvä, että lähti näin käyntiin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, Kähkönen päätti.

TUTOn parhaimpia pistemiehiä runkosarjan viimeisessä kotiottelussa olivat Teemu Elomo (1+1) ja Markus Seikola (0+2). TUTO Hockey pelaa runkosarjassa vielä yhden ottelun, kun se kohtaa lauantaina Jyväskylässä JYP-Akatemian. TUTOlla on mahdollisuus nousta sarjassa vielä viidennelle sijalle.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää