Kaapo Kähköselle täydellinen paluu TUTO-paitaan

TUTO Hockey – Hokki

3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Tilastot

Espoo Bluesista takaisin TUTOon palannut Kaapo Kähkönen aloitti urakkansa Turussa täydellisesti, kun hän nollasi Hokin. TUTO voitti ottelun lopulta 3-0.

”Tosi hyvältä tuntui pelata. Eka erä oli vähän päästä päähän, mutta toinen ja kolmas erä olivat tosi hyvää lätkää meiltä. Tylyä peliä, hyvä meininki ja kaikki puhalsivat yhteen hiileen. Hieno oli pelata”, sanoi Kähkönen ottelun jälkeen.

Avauserä oli vielä maaliton ja siinä Hokki oli jopa aavistuksen niskan päällä. Toisessa erässä TUTO onnistui kuitenkin kahdesti maalinteossa, kun Anssi Virkki ja Miikka Tuomainen osuivat. 

Kolmannessa erässä Teemu Elomo löi viimeisen naulan Hokin arkkuun, kun hän viimeisteli Jasper Lindstenin häikäisevästä syötöstä TUTOn kolmannen maalin. 3-0-tilanteen myötä Kähkönen ei päässyt yrittämään maalia tyhjiin ja se oli ainoa asia, joka maailmanmestaria jäi hieman kismittämään.

”Siitä täytyy syyttää ’Jasua’, kun antoi tuollaisen kuningassyötön siihen kolmannen erän alkuun ja saatiin se 3-0-maali. Kaveri ei päässyt ottamaan maalivahtia pois, joten Jasua syytetään siitä”, Kähkönen virnuili.

”Tästä on hyvä jatkaa”

Kupittaan 1919 katsojaa näkivät perjantai-illan kunniaksi hienon jääkiekkonäytelmän, joka päättyikin siis kotiyleisölle onnellisesti.

”Meininki oli tosi hyvä ja hienoa, että fanit jaksavat kannustaa. Toivottavasti nähdään tuota samaa meininkiä playoffeissa ja tietenkin vielä astetta kovempana”, kehui Kähkönen.

Marli Areenalla kuultiin myös muutamaan otteeseen ”Kaapo”-chantit ja lopussa jopa ”standing ovation” Kähkösen upean nollapelin jälkeen.

”Hienolta tuntuu tietysti, että fanit muistavat. Tosi hieno juttu ja hyvä, että lähti näin käyntiin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, Kähkönen päätti.

TUTOn parhaimpia pistemiehiä runkosarjan viimeisessä kotiottelussa olivat Teemu Elomo (1+1) ja Markus Seikola (0+2). TUTO Hockey pelaa runkosarjassa vielä yhden ottelun, kun se kohtaa lauantaina Jyväskylässä JYP-Akatemian. TUTOlla on mahdollisuus nousta sarjassa vielä viidennelle sijalle.

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää