Jukurit vei huikean seiskapelin

Mestiksen välierät: TUTO Hockey – Jukurit

2-3 (0-1, 1-0, 1-2) Yleisöä: 2841

Tilastot

Jukurit finaaliin otteluvoitoin 4-3

TUTO Hockey ja Jukurit kohtasivat täyden Marli Areenan edessä seitsemännen kerran kuluvan kevään välieräsarjassa. Jukurit otti jännittävien vaiheiden jälkeen kolmannen voittonsa peräjälkeen ja menee Mestiksen finaaliin.

Ottelu oli jälleen kerran huipputasainen ja se ratkesi vasta kolmannessa erässä, kun Jukurien Oula Palve iski voittomaalin vain 1:03 ennen erän loppua. 

”Kiitokset meidän joukkueelle, joka oli sitkeä taas. Uskoivat omaan juttuunsa ja tultiin takaa vielä ohi. TUTO on hyvin valmennettu huippujoukkue, joka pelaa hienoa jääkiekkoa ja täältä Ikan koulusta syntyy uusia tähtiä Suomen jääkiekkokartalle Hakulisen johdolla. Minulla on iso kunnioitus Ikaa ja TUTOa kohtaan ja se vielä nostaa tätä joukkueen suorituksen arvoa, olen ylpeä heistä”, sanoi Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen ottelun jälkeen.

TUTOn Ismo Lehkonen oli luonnollisesti pettynyt. Turkulaiset johtivat ottelua vielä seitsemän minuuttia ennen kolmannen erän loppua.

”Paras seitsemästä kun miekkaillaan, niin voitto pitää ansaita ja me ei ansaittu sitä. Kesästä asti tahkottu juttu päättyi ikävästi ja sille ei nyt enää voi mitään”, Lehkonen päätti. 

TUTO Hockey kohtaa pronssiottelussa Hokin ja Jukurit finaalissa KooKoon, joka voitti kajaanilaiset tänään 2-1. Pronssipeli pelataan keskiviikkona Marli Areenalla. 

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää