Jukurit vei huikean seiskapelin

Mestiksen välierät: TUTO Hockey – Jukurit

2-3 (0-1, 1-0, 1-2) Yleisöä: 2841

Tilastot

Jukurit finaaliin otteluvoitoin 4-3

TUTO Hockey ja Jukurit kohtasivat täyden Marli Areenan edessä seitsemännen kerran kuluvan kevään välieräsarjassa. Jukurit otti jännittävien vaiheiden jälkeen kolmannen voittonsa peräjälkeen ja menee Mestiksen finaaliin.

Ottelu oli jälleen kerran huipputasainen ja se ratkesi vasta kolmannessa erässä, kun Jukurien Oula Palve iski voittomaalin vain 1:03 ennen erän loppua. 

”Kiitokset meidän joukkueelle, joka oli sitkeä taas. Uskoivat omaan juttuunsa ja tultiin takaa vielä ohi. TUTO on hyvin valmennettu huippujoukkue, joka pelaa hienoa jääkiekkoa ja täältä Ikan koulusta syntyy uusia tähtiä Suomen jääkiekkokartalle Hakulisen johdolla. Minulla on iso kunnioitus Ikaa ja TUTOa kohtaan ja se vielä nostaa tätä joukkueen suorituksen arvoa, olen ylpeä heistä”, sanoi Jukurien päävalmentaja Antti Pennanen ottelun jälkeen.

TUTOn Ismo Lehkonen oli luonnollisesti pettynyt. Turkulaiset johtivat ottelua vielä seitsemän minuuttia ennen kolmannen erän loppua.

”Paras seitsemästä kun miekkaillaan, niin voitto pitää ansaita ja me ei ansaittu sitä. Kesästä asti tahkottu juttu päättyi ikävästi ja sille ei nyt enää voi mitään”, Lehkonen päätti. 

TUTO Hockey kohtaa pronssiottelussa Hokin ja Jukurit finaalissa KooKoon, joka voitti kajaanilaiset tänään 2-1. Pronssipeli pelataan keskiviikkona Marli Areenalla. 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää