Jukurit palaa rikospaikalle: "Isännän otteet heti alusta alkaen"

TUTO Hockey – Jukurit

Ke 1.10. klo 18.30

Marli Areena

TUTO Hockey ja Mikkelin Jukurit pelasivat viime kauden pudotuspeleissä unohtumattoman välieräsarjan, jonka Jukurit lopulta voitti Turussa, seitsemännessä pelissä. Tätä ei TUTO-leirissä olla unohdettu.

”Onhan se ihan selvää, että se (viime kauden pudotuspelisarja) antaa sellaisen ekstralatauksen, ettei huominen ole mikään normipeli”, paaluttaa TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen.

Tällä kaudella joukkueet kohtasivat sarjan avauskierroksella Mikkelissä, jossa TUTO oli värikkäiden vaiheiden jälkeen parempi vasta voittolaukauskilpailun jälkeen.

”Nyt ollaan pelattu yksi peli, joka oli aika erikoinen ottelutapahtuma, mutta kevään pudotuspelisarja oli sellainen, jollaista en ole koskaan aiemmin kokenut”, Lehkonen jatkaa.

”Tämä on meidän kotipubi”

TUTOn Mikko Laine pelasi Jukureissa edelliset kaksi kautta, joten myös hänellä on kevään tapahtumat tuoreessa muistissa.

”Se oli kovaa sotaa ja pienestä kiinni suuntaan jos toiseenkin. Nyt ollaan kuitenkin jatkettu eteenpäin ja pelataan kotikaupungissa TUTO-sydämellä”, kertoo Laine.

Laine tuo TUTOn ryhmään energisyyttä, suoraviivaisuutta ja kaksinkamppailuvoimaa. Hänelle entisen seuran kohtaaminen on tietysti muutakin kuin vain peli muiden joukossa.

”Iso tunne on mukana ja tullaan varmasti näkemään kova kamppailu. Tämä on meidän kotipubi ja me näytetään, ettei tänne tulla meille kukkoilemaan. Otetaan isännän otteet heti alusta alkaen. Kyseessä on pienten marginaalien peli, jonka kaksinkamppailut tulevat varmasti ratkaisemaan.”

24-vuotias laitahyökkääjä tuntee luonnollisesti Jukurien joukkueen hyvin.

”Kyseessä on aika tasainen ryhmä, neljän kentän joukkue. Toivotaan, että pelataan taas kauden paras peli”, Mikko Laine sanoo.

Jukurit on Mestiksessä tällä hetkellä kolmantena ja TUTO neljäntenä, yhden ottelun vähemmän pelanneena.

TUTO Hockeyn ja Jukurien välinen kamppailu alkaa Kupittaan Marli Areenalla keskiviikkona klo 18.30. Vältä jonottaminen ja hanki edullisemmat ennakkolippusi TÄSTÄ!

 

TUTOn ja Jukurien välieräsarjasta ei keväällä tunnetta puuttunut.

Jaa eteenpäin:

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää