Juho Virtanen Mestiksen kuukauden pelaaja

TUTOn hyökkääjä Juho Virtanen on valittu tammikuun kuukauden pelaajaksi Mestiksesssä. Virtanen nakutti 10 pelissä tehot 6+8. TUTO Hockey palkitsee Virtasen ennen lauantain kotiottelua.

Mestiksen sivuilla olevassa haastattelussa Virtanen antaa arvostusta valinnalle ja jakaa kiitosta saavutuksesta myös ketjukavereilleen.

Onhan se tietysti hieno saavutus tulla valituksi kuukauden pelaajaksi. Tammikuu meni kyllä tosi hyvin. Ollaan saatu Ekin (Embrich) ja Elon kanssa peli kulkemaan hienosti ja sitä kautta on tullut tulosta. Tyytyväinen täytyy olla siihen että peli kulkee. Itseluottamus on koko ketjulla kasvanut onnistumisten myötä, kommentoi 24-vuotias hyökkääjä henkilökohtaista tunnustusta.

Lue koko haastattelu ja katso Virtasen kohokohdat tammikuun peleistä  tästä.

TUTO Hockey palkitsee Juho Virtasen ennen lauantain kotiottelua TUTO-IPK. Hanki liput lauantain matsiin tästä

Seuraava kotiottelu

 

 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää