Juho Mäkelä ja Juho Virtanen jatkosopimuksiin

TUTO on tehnyt jatkosopimukset Juho Mäkelän sekä Juho Virtasen kanssa. Hyökkääjien sopimukset kattavat kauden 2019-2020.

Juho Mäkelä, 22 vuotta, hyökkääjä

TILASTOT

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan kommentit:

– Juho Mäkelän läpimurto viime kaudella lämmitti sydäntä. Mäkelä on monipuolinen, viimeisen päälle joukkueelle pelaava kaveri ja tuloksellisesti hän ylitti kaikki odotukset. Monipuolisuudellaan sekä persoonallaan meille erittäin tärkeä pelaaja, jonka puuttuminen pudotuspeleissä näkyi isosti. Mäkelä on loistava esimerkki työnteosta ja siitä polusta jota pelaajalle tarjoamme. Hän tuli aikoinaan TUTOon tryoutin kautta ja auttoi A-nuorten joukkuetta ensimmäisellä kaudella säilymään Nuorten SM-Liigassa.

Kaudella 2018-2019 Mäkelä pelasi runkosarjassa 49 ottelua ja nakutteli niissä 26 pistettä (10+16).

Juho Virtanen, 23 vuotta, hyökkääjä

TILASTOT

Aittolan kommentit:

– Juho Virtanen on joukkueen luotettavin pelaaja. Kokonaisvaltainen koko kentän pelaaja, joka on yhden miehen palokunta kentällä. Tekee muiden pelaamisesta helpompaa, vaikka ei ole aina itse otsikoissa. Viime kaudella alkoi verkkokin heilumaan ja Virtanen oli joukueen kolmanneksi paras pistemies sekä hyökkääjistä ykkönen +/- tilastoissa.

Viime kaudella Virtanen viimeisteli 9 osumaa ja syötti 19 maalia. Pudotuspeleissä 11 ottelussa kertyi yhteensä 5 tehopistettä (1+4).

Kuvat: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää