Juhlapelin lipunmyynti käy vilkkaana

Marli Areenalla järjestetään ensi keskiviikkona kaupungin suurimmat synttärit, kun TUTOn jääkiekon alulle panosta tulee täyteen 70 vuotta ja nykyinen Kupittaan jäähalli (Marli Areena & Juissi Halli) täyttävät 10 vuotta. Juhlia vietetään keskiviikkona TUTO Hockeyn ja SaPKon välisen kärkiottelun yhteydessä.
 
Lipunmyynti juhlaotteluun käy vilkkaana. Lippuja on myyty jo nyt enemmän kuin yhteenkään tämän kauden otteluun. Kaarrekatsomopaikoista noin 75 % on jo täytetty. Pääkatsomon puolella osa katsomoista on muutamaa hajapaikkaa vaille loppuun myytyjä ja loputkin täyttyvät hyvää vauhtia. Kaiken kaikkiaan lippuja on myyty jo lähes 2000, joten nykyinen myyntitahti ennakoi jopa loppuunmyytyä hallia.

Voucher-lippulaisille varattu 200 paikkaa

TUTO Hockey varaa voucher-lippulaisia varten 200 kaarrekatsomopaikkaa juhlapeliin. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Kun 200 voucher-lippua on palautunut, tarkistetaan katsomopaikkojen tilanne. Mikäli tilaa on, pääsee voucher-lippulaisia vielä lisääkin sisään.

F- ja H-katsomo varattu junioreille

Juhlaottelussa F- ja H-kaarrekatsomot  on varattu TUTOn junioreille sekä heiltä lipun ostaneille.

Ilmoittaudu mukaan kaupungin suurimpiin synttäreihin

Varmista oma paikkasi kaupungin suurimpiin synttäreihin Ticketmasterin ennakkomyyntipaikoista tai verkkokaupasta, jonne pääset TÄSTÄ. Pukukoodi juhlaottelussa on sini-puna-valkoinen!
 
Juhlaottelun ohjelma alkaa klo 17.30, kun Marli Areenalla avataan Kupittaa aiheinen pysyväisnäyttely sekä TUTO Hockeyn laajennettu legenda-näyttelyseinä, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa.
Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää