Juhani Tamminen isännöi Jarno Limnéllin tähdittämää esimiesseminaaria

TUTO Hockey järjestää kaudelta 2015-2016 tutun esimiesseminaarin Marli Areenan Legenda-klubilla. Keskiviikkona 14.2.2018 TUTO Hockey – K-Vantaa -ottelun alla järjestettävän tilaisuuden isäntänä toimii itse Aurinkokuningas, Juhani ”Tami” Tamminen. Puhujavieraana seminaarissa on kyberturvallisuuden professori ja huippuasiantuntija Jarno Limnéll. Seminaari-ilta koostuu tuhdista tietopaketista, maittavasta seminaari-illallisesta, rennosta verkostoitumistilaisuudesta ja varmasti kiihkeästä Mestis-ottelusta.
 

Turvallisuusasiat tapetilla

Esimiesseminaarin vieraana toimii tällä kertaa Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll, jonka luennon aihe on hyvin ajankohtainen – ”Turvallisuus Suomessa vuonna 2018 ja tulevaisuudessa”.

Limnéll on dosenttina kolmessa eri yliopistossa ja hänet palkittiin vuonna 2017 Suomen vuoden turvallisuustutkijana. Koulutukseltaan Limnéll on sotatieteiden tohtori ja valtiotieteiden maisteri. Hän on julkaissut turvallisuuteen liittyviä tutkimuksia useissa eri julkaisuissa ja medioissa sekä ollut asiantuntijapuhujana muun muassa viime syksynä Virossa järjestetyssä Tallin Digital Summit -tapahtumassa, jonka kuulijakunta koostui Euroopan johtavista poliitikoista.

Limnèll on kertonut kyberturvallisuudeta muun muassa Iltalehden blogissa sekä kirjoittanut aihetta koskevan kirjan yhdessä Jari Rantapelkosen kanssa.

Herkullinen tarjoilu läpi päivän

Päivän aikana pidetään huolta myös ruokapuolesta: seminaaritilaisuus avataan alkupalojen ja tervetuliaismaljan merkeissä, jonka jälkeen vuorossa on Limnéllin luento. Ennen ottelua esimiesseminaariin osallistuvat puolestaan nauttivat illallisen Marli Areenan Legenda-klubilla, johon kuuluu muun muassa mureaa naudan sisäfileetä, Pariisinperunoita sekä lämpimiä kasviksia.

Illallisen jälkeen seminaariseurue siirtyy Marli Areenan päätyravintolaan seuraamaan illan Mestis-ottelua, jonka yhteydessä tarjoillaan suklaafondantin, vaniljajäätelön ja kahvin muodostama jälkiruoka.


Herkullinen illallinen nautitaan Marli Areenan Legenda-klubilla

Tami Corner huipentaa illan

Seminaariväen ilta huipentuu TUTOn ja K-Vantaan väliseen kiihkeään Mestis-kamppailuun, jota seurataan Marli Areenan päätyravintolasta. Päätyravintola on varattu vain esimiesseminaarin osallistujille verkostoitumista varten.

Ennen ottelua ja molemmilla erätauoilla päätyravintolassa on Juhani Tammisen vetämä, TV:stäkin tuttu Tami Corner, jossa käydään läpi illan ottelua pala palalta. Tami Cornerin kommentaattorivieraana toimii Jarno Limnéll sekä kokoonpanon ulkopuolinen pelaaja. 

Kaikille esimiesseminaariin osallistuville jaetaan myös kaksi drinkkilippua, joten voit nauttia suosikkivirvokkeistasi samalla, kun seuraat kaupungin värikkäintä lätkää Tami Cornerin asiantuntevalla opastuksella!
 

Tuo henkilökuntasi ja asiakkaasi esimiesseminaariin!

Hinnat: 

199 € / hlö

179 € / hlö   (väh. 3 lippua)

159 € / hlö   (väh. 6 lippua)

139 € / hlö   (väh. 10 lippua)

yli 10 hengen tilauksissa lisäpaikat 62 euroa + alv / hlö

Seminaarin ohjelma:

15.00 ovet auki + tervetuliaismalja

15.15 seminaariluento Jarno Limnéll

16.15 seminaari-illallinen (buffet)

17.15 siirtyminen päätyravintolaan, jossa

  – kahvi + jälkiruoka

  – otteluennakko + valmentajien haastattelu

  – Tami Corner, vieraana Jarno Limnéll

  – verkostoitumista

 18.30 TUTO Hockey – K-Vantaa, Mestis-ottelu alkaa

Oman seminaaripakettisi voit varata TUTO Hockeyn myyntihenkilöiltä:

Dani Aavinen, puh. 040 027 9335
Janne Ollila, puh. 040 763 6961
Ninni Mäkinen, puh. 050 348 3151

Sähköposti: etunimi.sukunimi@tutohockey.fi


Illan kiihkeää Mestis-kamppailua seurataan Marli Areenan päätyravintolasta, jossa seminaariväelle järjestetään yksityistilaisuus.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää