Juha-Matti Rautajoki ei jatka TUTOssa

Hyökkääjä Juha-Matti Rautajoen ja TUTO Hockeyn tiet eroavat. Rautajoen päätöksen taustalla ovat henkilökohtaiset syyt.

25-vuotias Rautajoki on kahden pienen lapsen isä ja perhe-elämän ja pelaamisen yhdistäminen osoittautui hankalaksi. Nyt Rautajoki haluaakin keskittyä perhe-elämään.

”Kahden pienen lapsen isänä aika ei tahdo riittää siihen, että pystyisi antamaan joukkueelle parastaan joka ilta. Tämä on näkynyt otteissa ja sitä kautta vastuukin on jäänyt odotuksia pienemmäksi”, Rautajoki sanoo.

Kovaotteinen hyökkääjä tuli tunnetuksi TUTOn todellisena fyysisenä pelotteena. Viime kaudella ”Rautsi” iski 41 ottelussa tehopisteet 4+8=12 ja keräsi peräti 102 jäähyminuuttia. Kuluvan kauden 19 pelissä Rautajoki teki tehot 1+1=2 ja keräsi 39 jäähyminuuttia.

Pelkästään fyysinen pelote Rautajoki ei kuitenkaan ollut, sillä esimerkiksi kaudella 2012-13 mies nakutti Suomi-sarjassa Hermeksen paidassa 41 ottelussa tehot 34+15=49.

TUTO Hockey kiittää kannattajien sydämiin itsensä pelannutta Rautsia kuluneiden kausien panoksesta ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon.

 

Rauta-Masa ei jatka TUTOssa.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää