Joulukuu alkaa loppuunmyydyillä päätyravintoloilla

TUTOn päätyravintolat (Martela Lounge & Menestystarinat-pääty) ja Legenda-klubi ovat loppuunmyyty sekä 4.12. että 11.12. pelattavissa kotiotteluissa.

TUTO aloittaa joulukuun kotiottelut kohtaamalla viikon sisällä kaksi pohjoisen joukkuetta. Perjantaina 4.12. Marli Areenalle saapuu suvereeni sarjakärki Kajaanin Hokki. Suositut päätyravintoloiden pöytäpaikat ovat jo nyt myyty loppuun tähän otteluun. Tilanne on sama myös TUTOn Legenda-klubilla, jonne on tulossa täysi tupa.

”Runsaasta kysynnästä johtuen tulemme avaamaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaikki kolme kulmaravintolaa, joissa jokaisessa on anniskelupisteet. Pyrimme tällä tarjoamaan mahdollisimman jouhevan palvelun otteluun saapuville”, kommentoi TUTOn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

Ravintolapaikkojen lisäksi myös peruspääsylippujen myynti on käynyt vilkkaana. Varaa oma paikkasi tästä.

RoKi-ottelussa kauden yleisöennätykset uusiksi?

Viikkoa myöhemmin Marli Areenalle saapuu vieraita lapista, kun Rovaniemen ylpeys RoKi haastaa TUTOn. Tähän otteluun ravintolapaikkojen osalta myynti on käynyt Hokki-otteluakin vauhdikkaammin, sillä Legenda-klubi tulee täyttymään ääriään myöten ja päätyravintoloihinkin on myyty jo pystypöytäpaikkoja.

”Legenda-klubin kysyntä on tässä ottelussa ollut niin suurta, että kartoitamme mahdollisuutta laajentaa ruokatarjoilua hallin puolelle. Jos laajentuminen onnistuu, olisi Legenda-klubin jouluateria tarjolla ennen ottelua myös Martela Loungessa”, kommentoi Aavinen.

Katsomon puolellakin riittää väriä ja tunnelmaa, sillä ottelu on myös TUTO Hockey Student Night -opiskelijapeli, johon toivotetaan tervetulleeksi kaikki Turun alueen korkeakouluopiskelijat. Normaalia edullisemman opiskelijalipun voit hankkia Lippupisteen ennakkomyyntipaikoista tai verkkokaupasta. Kuusi euroa (6 €) maksavalla lipulla opiskelijat pääsevät katsomaan TUTOn ottelun, saavat ilmaisen kuljetuksen ottelun jälkeen Ravintola Forteen sekä ilmaisen sisäänpääsyn Forteen (klo 23.00 asti), jossa on TUTO Hockey Sudent Night -tapahtuman viralliset jatkot.

Varaa oma paikkasi Marli Areenan porojahtiin tästä.

Legenda-klubi- ja päätyravintolapaikkojen varaaminen

Marli Areenan päätyravintoloihin myydään sekä kuluttaja- että yrityspaketteja. Kuluttajille suunnatun Tosifanin Premium-lipun voit varata joko suoraan Lippupisteen ennakkomyyntipaikasta tai ottamalla yhteyttä TUTOn toimistoon.

Päätyravintoloiden yrityspaketeista ja Legenda-klubista suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan TUTOn toimistoon. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja rakennamme sopivan ratkaisun teidän tarpeisiinne. 

Yhteystiedot:

Toimistopäällikkö Janne Ollila, 040 763 6961 (kuluttajat, hallinto, yritysmyynti)

Myyntipäällikkö Antti Meriläinen, 050 4082 085 (yritysmyynti)

Toimitusjohtaja Dani Aavinen, 0400 279335

Sähköposti: etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

 

TUTO Hockey Oy  

Karjakatu 37

20520 Turku

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää