Joulukinkun sulattelua Espoossa

Espoo United – TUTO Hockey

Pe 30.12.2016 klo 18.30

Metro Areena (YLE TV2)

Mestis palasi joulutauolta jo aiemmin tällä viikolla. Perjantaina oman vuoronsa lyhyen lomailun jälkeen saa myös TUTO Hockey, joka kohtaa vieraissa hiljattain Raimo Summasella vahvistuneen Espoo Unitedin. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät ääripäiden läheltä, TUTOn majaillessa toisena ja Unitedin sijalla kaksitoista.

Joulunajan levättyään TUTO on enemmän kuin valmiina hyökkäämään Espoo Unitedin kimppuun. Paluu arkeen maistuu TUTO-puolustaja Samu Suomiselle.                      

”Tuoreilla fiiliksillä ja hyvin levänneenä lähdetään tauon jälkeen pelaamaan. Hienoa oli taas päästä koppiin ja nähdä joukkuelaisia sekä päästä arkisiin asioihin kiinni.”

Viimeisestä seitsemästä ottelustaan peräti kuusi voittoa napannut vierasjoukkue TUTO lähtee vuoden viimeiseen kamppailuun selvänä ennakkosuosikkina. Turkulaisilla ei kuitenkaan ole varaa lähteä otteluun takki auki, sillä kauden kolmesta aikaisemmasta keskinäisestä ottelusta kaksi on päättynyt espoolaisjuhliin. Kaikki kolme ottelua ovat päättyneet maalin erolla, joten tasaista kamppailua voidaan odottaa myös perjantaina.

TUTOn vahvaan omaan tekemiseen luottava Samu Suominen on valmiina espoolaisten tarjoamaan haasteeseen.

”Jatketaan samalla tavalla jokapäiväistä tekemistä ja pysytään keskittyneinä, sillä pelit ei tässä vaiheessa ainakaan yhtään kevene.”

Vuodenvaihteen jälkeen TUTOlla on edessään yhdeksän ottelua sisältävä ruuhkainen tammikuu ja kiihdytys kohti kevään tosipelejä. Ensimmäistä kauttaan miesten sarjoissa pelaava Suominen odottaa edessä siintävää kevättä jo innolla.

”Tuore ja odottavainen mieli on tällä hetkellä. Kevät rupeaa kohta jo häämöttämään, niin mikäs sen parempaa.”

Läpi kauden Mestiksen kärkikahinoissa taistelleesta TUTOsta puhuttaessa ajatukset karkaavat helposti jo pudotuspeleihin. Vahvan alkukauden pelannut Suominen ei anna ajatuksen karata, vaan linjaa jämäkästi joukkueen ajattelevan vain seuraavaa ottelua.

”Meillä tavoitteet ovat aina lähitulevaisuudessa, että pysytään sen hetkisessä ajassa kiinni eikä anneta mielelle lupaa karata tästä hetkestä. Mutta ei se kai kenellekään ole epäselvää, mitkä tavoitteet joukkueella ovat: jokaista peliä lähdetään aina voittamaan.

Ottelu Espoossa käynnistyy perjantaina kello 18:30. Matsia voit seurata YLE TV2:lta, Fanseatiltä, Radio Cityltä sekä TUTOn Twitter-tilin kautta. Turussa pelin näyttää Sporttibaari Turku.  Seuraavan kotiottelun TUTO pelaa keskiviikkona 4.1.2017 JYP-Akatemiaa vastaan. Varmista paikkasi vuoden 2017 ensimmäiseen kaupungin värikkäimmän lätkän näytökseen jo etukäteen TÄSTÄ tai Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää