Joukkueen rakentuminen hyvällä mallilla

TUTO Hockey julkisti perinteisellä TUTO-risteilyllä uusia sopimuksia, kun muun muassa Matt Nickerson, Lassi Kokkala sekä Atte ja Miro Mäkinen liittyivät joukkueeseen. Urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan joukkuetta on rakennettu selkeällä kaavalla.

”Perinteisesti olemme julkistaneet risteilyllä melko valmiin joukkueen, mutta koska kulunut kausi meni pitkälle asti, on tämä vasta ensimmäinen osa. Viime kauden jengissä on 3-4 pelaajaa, joiden kanssa vielä neuvotellaan ja he ovat etusijalla ensi kauden porukkaan. Kotiläksyt tehdään kunnolla ja olemme keskittyneet menemään ne pelaajat edellä, jotka haluamme, emmekä tee yhtään kompromissia.”

Myös TUTOn A-nuorten päävalmentajana toimiva Aittola kertoo, että A-nuorten pelaajille on kaavailtu tulevalla kaudella vastuuta myös Mestiksessä.

”Tavoitteena olisi tulevalle kaudelle, että leveyspelaajat tulisivat omasta A-nuorten joukkueesta, eikä meillä sitä kautta olisi yhtään ”katsomopelaajaa”. Tätä kautta edustuksen pelaajisto on kapeampi, mutta kokonaisryhmä tulee olemaan paljon aiempaa laajempi.”

Loppuun Aittola avaa vielä julkaistavien sopimusten määrää.

”Selkeimmät tarpeet meillä on 1-2 puolustajan hankkiminen sekä 3-4 hyökkääjän tuominen sisään, sillä varsinkin pari kärkilaituria tarvitaan vielä.”

Kauden 2018-2019 kausikortit ovat nyt myynnissä! Oman korttisi voit hankkia TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää