Joukkueen rakentuminen hyvällä mallilla

TUTO Hockey julkisti perinteisellä TUTO-risteilyllä uusia sopimuksia, kun muun muassa Matt Nickerson, Lassi Kokkala sekä Atte ja Miro Mäkinen liittyivät joukkueeseen. Urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan joukkuetta on rakennettu selkeällä kaavalla.

”Perinteisesti olemme julkistaneet risteilyllä melko valmiin joukkueen, mutta koska kulunut kausi meni pitkälle asti, on tämä vasta ensimmäinen osa. Viime kauden jengissä on 3-4 pelaajaa, joiden kanssa vielä neuvotellaan ja he ovat etusijalla ensi kauden porukkaan. Kotiläksyt tehdään kunnolla ja olemme keskittyneet menemään ne pelaajat edellä, jotka haluamme, emmekä tee yhtään kompromissia.”

Myös TUTOn A-nuorten päävalmentajana toimiva Aittola kertoo, että A-nuorten pelaajille on kaavailtu tulevalla kaudella vastuuta myös Mestiksessä.

”Tavoitteena olisi tulevalle kaudelle, että leveyspelaajat tulisivat omasta A-nuorten joukkueesta, eikä meillä sitä kautta olisi yhtään ”katsomopelaajaa”. Tätä kautta edustuksen pelaajisto on kapeampi, mutta kokonaisryhmä tulee olemaan paljon aiempaa laajempi.”

Loppuun Aittola avaa vielä julkaistavien sopimusten määrää.

”Selkeimmät tarpeet meillä on 1-2 puolustajan hankkiminen sekä 3-4 hyökkääjän tuominen sisään, sillä varsinkin pari kärkilaituria tarvitaan vielä.”

Kauden 2018-2019 kausikortit ovat nyt myynnissä! Oman korttisi voit hankkia TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää