Joonas Toivanen vahvistaa TUTO Hockeyta

TUTO Hockey on solminut pelikauden 2016-2017 kattavan sopimuksen 25-vuotiaan keskushyökkääjä Joonas Toivasen kanssa. Varkaudesta kotoisin oleva ja SaPKosta TUTOon siirtyvä Toivanen on edustanut Mestiksessä aikaisemmin vain SaPKoa.  Toivanen on pelannut viiden kauden aikana seurassa 231 ottelua. Viime kaudella hän toimi SaPKon kapteenina. Kaukalon puolella syntyi puolestaan uran parhaat pisteet, kun 44 ottelussa kertyi tehot 10+23=33.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli tyytyväinen tuoreen vahvistuksen varmistuttua.

– On erittäin hieno saada Toivanen TUTO-paitaan. Hänellä on alla hyvä kausi ja uran suunta on vahvasti ylöspäin. Toivanen on isokokoinen ja monipuolinen keskushyökkääjä, joka pystyy pelaamaan roolia kuin roolia. Hän on pelaaja, johon joukkue voi luottaa joka päivä, korttipakan parhaita joukkuepelaajia. Toivanen on meille erittäin hyvä vahvistus.

Toivanen: ” Marli Areena on ollut hieno paikka pelata, hienoa että se on jatkossa kotihalli”

Hyvillä fiiliksillä tulen TUTOon. Olen kuullut seurasta pelkkää hyvää ja puitteet ovat varmasti Mestiksen parhaimmistoa. Marli Areena on ollut hieno paikka pelata vierasjoukkueessakin, hienoa että se on jatkossa kotihalli. Haluan voittaa mestaruuden TUTOssa, meillä on siihen varmasti kykenevä joukkue. Itse tuon pöytään vahvaa kahden suunnan pelaamista. Tavoite on olla johtava pelaaja, johon voi luottaa joka tilanteessa.

-Mitä ajatuksia siitä että tiet kohtaavat taas Mika-Matti Hyvärisen kanssa? Miksi miestä kutsutaan Pentti Köyriksi?

Kaikki, jotka ovat seuranneet Kummelia, tietävät sieltä hahmon Pentti Köyri. Siitä se on Penalle aikanaan tullut. Hieno homma päästä taas samaan joukkueeseen Penan kanssa, huikea joukkuepelaaja!

kuva: Jaakko Stenroos / jaskan.kuvat.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää