Joona Talalle sopimus TUTOon – Suominen lainalle Itävaltaan

Try-outilla TUTOssa ollut puolustaja Joona Tala jatkaa Kupittaalla kauden 2018-2019 kattavalla sopimuksella. Samu Suominen puolestaan kiekkoilee marraskuun maajoukkuetaukoon saakka Itävallassa.

Viime kaudella Tala edusti Suomi-sarjassa pelaavaa Forssan Palloseuraa, jossa hän iski 40 ottelussa komeat 33 (4+29) tehopistettä. Pudotuspeleissä 22-vuotiaan puolustajan tilille kertyi 4 ottelua tehoin 2+2=4. 

– Tala on tullut hyvin sisään ja haluamme pitää hänet mukana harjoittelemassa sekä osana ryhmäämme. Talalla on paljon töitä edessään, mutta toisaalta hänellä on paljon ominaisuuksia, joita ei voi koskaan harjoittelemalla oppia, kertoo TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola Talasta.

Kolmannen kautensa TUTOssa aloittava Suominen siirtyy lainasopimuksella EC Bregenzerwaldin riveihin, joka pelaa monikansallisessa AlpsHL:ssä. Urallaan Pohjois-Amerikassakin pelanneen 22-vuotiaan puolustajan lainasopimus ulottuu marraskuun maajoukkuetaukoon saakka, jonka jälkeen hän palaa takaisin TUTOn riveihin. Aittolan mukaan runsaan vastuun takaaminen on Suomisen tilanteessa paras mahdollinen ratkaisu.

– Suomisella jäi viime kausi loukkaantumisen vuoksi puolikkaaksi ja nyt tarjoitui hyvä paikka hakea alkuun isoa vastuuta Keski-Euroopasta. Laina kestää marraskuun maajoukkuetaukoon asti, jonka jälkeen tilannetta katsotaan uusiksi.

Kauden 2018-2019 runkosarjan kotiotteluiden pääsyliput ovat nyt myynnissä! Omasi voit hankkia edullisemmin ennakkoon TÄÄLTÄ.

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää