Jokipojat ottivat kauden toisen voittonsa TUTOsta

TUTOn vieraskiertue jatkui lauantaina ottelulla Jokipoikia vastaan. Eilen aivan huikean avauserän pelannut TUTO ei saanut Joensuussa samanlaista starttia peliin. Peliä ei ollut pelattu kuin kuusi minuuttia, kun Juhani Tamminen oli jo joutunut käyttämään aikalisän ja vaihtamaan maalivahtia saadakseen joukkonsa hereille.

Tämä toikin tulosta siinä mielessä, ettei Jokipojat päässyt lisäämään enää johtoaan ja TUTOkin pääsi peliin uudelleen mukaan.

Ensimmäisessä erässä TUTO oli Jokipoikia perässä selkeästi liikkeessä ja fyysisyydessä. Jokipojat tulivat todella vahvasti peliin ja syöttivät turkulaisvierailleen samaa lääkettä, mitä Kajaanissa sai eilen maistaa TUTOn toimesta Hokki.

Toiseen erään kaukaloon luisteli sisuuntunut TUTO. Liekö eilinen unelma-avaus vielä tuonut hyvää oloa turkulaisten puseroihin, sillä niin iso ero oli näillä kahdella avauserällä. Toki pitää muistaa, että Jokipojat olivat tulleet selkeästi eri asenteella tappelemaan voitosta, mitä Hokki eilen.

Anrei Hakulinen teki ansaitun kavennusmaalin erän puolivälissä tarkalla rannelaukauksella. Aivan takatolpan juureen uponneeseen laukaukseen Hakulinen sai syötön David Lundbohmilta. Toisena syöttäjänä Mikael Aaltonen.

Toisen erän lopulla Ilmari Pitkänen pääsi yllättäin lisäämään Jokipoikien johdon jälleen kahteen maaliin.

Torjunnat toisessa erässä Antti Rautiola 17 ja Kim Törnström 10.

 

KOLMANNESSA ERÄSSÄ JOKIPOJAT KAUNISTELEVAT NUMEROITA

TUTO pelasi kaksi viimeistä erää Joensuussa kohtalaisesti. Ensimmäisessä Jokipojat oli selkeästi parempi, mutta kahdessa viimeisessä TUTO oli pelissä mukana, mutta maalivahti Antti Rautiola hoiti oman leiviskänsä tällä kertaa lähes virheettömästi. Ainoastaan Hakulisen tarkka laukaus yllätti Rautiolan illan aikana.

Kotijoukkueesta onnistuivat kolmannessa erässä maalinteossa vielä Joona Karevaara ja Heikki Puustinen. Loppunumerot hieman mairittelevat kotijoukkuetta, sillä kovalla prosentilla he paikoistaan viimeistelivät.

Antti Rautiolalle kertyi ottelussa yhteensä 42 torjuntaa. Kim Törnström ja Tommi Virtanen torjuivat yhteensä 26 kertaa.

TUTO Hockeyn pelit jatkuvat ensi keskiviikkona Jyväskylässä JYP Akatemian vieraana.

 

TILASTOT

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää