Jokipoikien tehokas minuutti liikaa TUTOlle

TUTO Hockey – Jokipojat

2-3 (1-1, 1-0, 0-2)

Tilastot

TUTO Hockeyn mollivoittoiset otteet saivat jatkoa perjantaina, kun Jokipojat haki täydet kolme pistettä Turusta maalein 2-3.

Turkulaiset hallitsivat kamppailua oikeastaan jälleen läpi ottelun ja saivat toisessa erässä pelata 2-1-johtoasemassa viisi minuuttia ylivoimaa Esa Lehikoisen lennettyä suihkuun, mutta tuloksetta. Näin vierasjoukkue Jokipojat pääsi kolmanteen erään vain maalin perässä ja iskivätkin kolmannen erän alkuun kaksi maalia 41:n sekunnin sisään.

”Se oli oikeastaan meidän kausi pienoiskoossa. Ei tarvitse mikään jääkiekon asiantuntija olla, että näki missä kohtaa momentum kääntyi”, sanoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ottelun jälkeen.

”Laitureiden kaksi oman alueen puolustuspelaamista oli periaatteessa C-junioritasolla, eikä vähän kovemmalla tasolla voi puolustaa niin huonosti.”

”Se riitti tällä kertaa ja vastapuoli kävi ryöstämässä kolme pistettä”, Lehkonen manasi.

”Negatiivinen tarina”

TUTOn maaleista vastasivat Mikko Laine upealla laukauksella ja Rasmus Kulmala, joka nosti kiekon upeasti maalin kulmalta etuylänurkkaan. Molemmat kotijoukkueen maalit olivat ylivoimamaaleja. Jokipoikien maalintekijöinä olivat Janne Väyrynen sekä päätöserässä Teemu Holttinen ja Jesse Paukku.

”Tätähän tämä peli on ja tätä sen pitää ollakin. Kyllä tällä tasolla täytyy osata täyttää tietyt lainalaisuudet. Jos et niitä pysty toteuttamaan, niin tarinasta mitä yleisölle ja joukkuetovereille esittää, tulee negatiivinen”, totesi Lehkonen.

”Se on tarinan raadollinen puoli. Tässä on kaksi tarinaa, toisella positiivinen ja meillä negatiivinen.”

”Se on ollut tänä vuonna meidän ongelma, mutta pelit jatkuvat”, Lehkonen päätti.

TUTO Hockeyn pelit jatkuvat ensi viikon keskiviikkona kotiottelulla LeKiä vastaan.

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää

Erkki Laiho saadaan takaisin Turkuun kolme vuotta kestäneen Forssan visiitin jälkeen. Peluri on edellisen kerran nähty...

Lue lisää