Jokipoikien tehokas minuutti liikaa TUTOlle

TUTO Hockey – Jokipojat

2-3 (1-1, 1-0, 0-2)

Tilastot

TUTO Hockeyn mollivoittoiset otteet saivat jatkoa perjantaina, kun Jokipojat haki täydet kolme pistettä Turusta maalein 2-3.

Turkulaiset hallitsivat kamppailua oikeastaan jälleen läpi ottelun ja saivat toisessa erässä pelata 2-1-johtoasemassa viisi minuuttia ylivoimaa Esa Lehikoisen lennettyä suihkuun, mutta tuloksetta. Näin vierasjoukkue Jokipojat pääsi kolmanteen erään vain maalin perässä ja iskivätkin kolmannen erän alkuun kaksi maalia 41:n sekunnin sisään.

”Se oli oikeastaan meidän kausi pienoiskoossa. Ei tarvitse mikään jääkiekon asiantuntija olla, että näki missä kohtaa momentum kääntyi”, sanoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ottelun jälkeen.

”Laitureiden kaksi oman alueen puolustuspelaamista oli periaatteessa C-junioritasolla, eikä vähän kovemmalla tasolla voi puolustaa niin huonosti.”

”Se riitti tällä kertaa ja vastapuoli kävi ryöstämässä kolme pistettä”, Lehkonen manasi.

”Negatiivinen tarina”

TUTOn maaleista vastasivat Mikko Laine upealla laukauksella ja Rasmus Kulmala, joka nosti kiekon upeasti maalin kulmalta etuylänurkkaan. Molemmat kotijoukkueen maalit olivat ylivoimamaaleja. Jokipoikien maalintekijöinä olivat Janne Väyrynen sekä päätöserässä Teemu Holttinen ja Jesse Paukku.

”Tätähän tämä peli on ja tätä sen pitää ollakin. Kyllä tällä tasolla täytyy osata täyttää tietyt lainalaisuudet. Jos et niitä pysty toteuttamaan, niin tarinasta mitä yleisölle ja joukkuetovereille esittää, tulee negatiivinen”, totesi Lehkonen.

”Se on tarinan raadollinen puoli. Tässä on kaksi tarinaa, toisella positiivinen ja meillä negatiivinen.”

”Se on ollut tänä vuonna meidän ongelma, mutta pelit jatkuvat”, Lehkonen päätti.

TUTO Hockeyn pelit jatkuvat ensi viikon keskiviikkona kotiottelulla LeKiä vastaan.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää