JATKOSOPPAREITA KERTAA KAKSI!

JESPER JA JASPER JATKOSOPIMUKSIIN!

 

Jesper Larinmaa ja Jasper Rannisto jatkavat TUTO-miehistössä ensi kaudella. Molemmat pelurit aloittavat syksyllä kolmannet täydet kaudet Kupittaalla.

Larinmaa odottaa jo syksyä motivaatio huipussaan: ”Siistiä jatkaa TUTO:ssa! Viime kausi oli joukkueelta vaikea. Henkilökohtaisesti kausi oli hankala loukkaantumisten vuoksi,  ja nyt tarkoituksena onkin lähteä nostamaan TUTO korkeammille sijoille ensi kaudella. Tavoitteenani on myös ottaa iso rooli joukkueesta sekä ottaa seuraava askel uralla. Nähdään syksyllä hallilla!”

Rannisto muistaa keinot, joilla TUTO voitti keväällä otteluita: ”Hyvät on fiilikset. Odotan innolla, että päästään jatkamaan siitä mihin jäätiin ja taistelemaan sarjan kärkisijoista.”

 

Urheilukoordinaattori Jouni Virpiöllä on paljon positiivista sanottavaa pelureista:

”Rannisto on erittäin taitava luistelija ja fysiikaltaan Mestiksen eliittiä. Hän on kiekollinen puolustaja, joka pystyy ratkomaan tilanteita sekä murtavilla syötöillä, että omalla liikkeellään. Monipuolisuudellaan erittäin tärkeä palanen tulevan kauden puolustusta ja ikäisekseen kokenut puolustaja Mestikseen.

Larinmaalla on rikkonainen kausi alla, terveenä ollessaan hän osoitti pystyvänsä tuottamaan tuloksellista hyökkäyspeliä liikkeellään ja fysiikallaan. Lähtönopeus on kansainvälistä tasoa, ja sen avulla hän luo maalipaikkoja sekä tilaa ketjukavereilleen.”

Jaa eteenpäin:

                          TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...

Lue lisää

Runkosarjan päätyttyä on aika lunastaa junnukortteihin kerättyjen leimojen oikeuttamat palkinnot! Mikäli passissasi on leimoja, lue ohjeet...

Lue lisää