Jatkosopimus viime kaudella tehoja takoneelle Juho Mäkelälle

Monipuolisen joukkuepelaajan taidonnäytteitä nähdään Kupittaalla myös kaudella 2020-2021. Mäkelälle kausi on TUTO Hockeyn paidassa jo neljäs.

– Juho on todellinen Mestiksen Mika Pyörälä. Aina valmiina puolustamaan omia joukkuekavereita: repii, raastaa, taklaa ja tekee lisäksi tehoja. Viime kaudella kellotti isoimmat peliajat yhdessä Juho Virtasen kanssa, myhäilee TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen tyytyväisenä.

Loistava maskipelaaja ja maalin edustalla vaarallinen Mäkelä saavutti viime kaudella uransa parhaat pisteet (17+12). Lukemat riittivät lunastamaan paikan joukkueen sisäisen pistepörssin kärkikahinoissa.

– Kausi oli tosiaan ihan hyvä, vaikka päättyi, miten päättyi. Maalimäärääni olen erityisen tyytyväinen, sillä en ole hetkeen noihin lukuihin yltänyt. Meininki joukkueen sisälläkin oli hyvä, Juho Mäkelä sanoo.

Vaikka sarja-avaus siintää vasta hamassa tulevaisuudessa, uskaltaa jokapaikanhöyläksi itseään kuvaava hyökkääjä avata hieman tavoitteitakin.

– Tavoitteet ovat tietenkin taulukon huipulla. Henkilökohtaisesti pyrkimyksenä on päästä pelaamaan vieläkin isompiin ympyröihin, Mäkelä hahmottelee.

Syksyn kuvioita suunnitellaan valmennustiimissä aktiivisesti. Kupittaalla nähtävät uudet pelimiehet kiinnostavat tietenkin myös turkulaisjoukkueen konkaria.

– Olen seuraillut mielenkiinnolla uusien sopimusten julkaisua. Mielestäni joukkue näyttää tällä hetkellä hyvältä, ja mukana on useita taitavia pelimiehiä, Mäkelä pohtii.

Tällä viikolla alkaneella treenikaudella harjoittelua varjostaa poikkeustilanne. Kokenut pelimies ottaa uudenlaisen arjen rauhallisesti ja keskittyy omaan tekemiseensä.

– Oma vastuullisuus harjoittelun suhteen on ollut minulla aikaisemminkin tärkeässä osassa. Itsenäinen treenaaminen sujuu tällä hetkellä varsin hyvin, Mäkelä toteaa.

TUTO Hockeyn kannattajille hyökkääjä lämää terveiset, jotka meidän kaikkien on hyvä pitää mielessä.

– Malttakaa nyt pysyä kotona, niin päästään sankoilla joukoilla syksyllä hallille!

TUTO Hockeylla on 17 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Tulemme julkaisemaan sopimukset seuraavien viikkojen aikana. Näistä pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä olemme jo ehtineet uutisoimaan:

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää