Jared Boll TUTO Hockeyn riveihin

Hyökkääjä Jared Boll saapui maanantaina vahvistamaan TUTO Hockeyn hyökkäysosastoa. Columbus Blue Jacketsien sopimuspelaaja tuli Suomeen ja Turkuun peliajan perässä. NHL:n työsulku estää pelit maailman parhaassa liigassa ja mies haluaa pelata.

– Hieno hetki kokeneen kiekkomiehen elämässä. Kuten jo alussa totesin, TUTO tulee olemaan voittava ja mielenkiintoinen, Juhani Tamminen kommentoi Bollin hankintaa.

– Sarjataulukosta näkee, että olemme voittava. Särmä ja fyysisyys, jota Boll tuo joukkueeseen, tekevät organisaatiostamme taas mielenkiintoisemman, Tami lisäsi.

 

Jared Boll ja Jesse Winchester.

 

Turku valikoitui Bollin pelipaikaksi hyvien kontaktien kautta.

– Saan täällä mahdollisuuden pelata, joten tietysti olen innoissani. Hyppäsin ensimmäiseen mahdolliseen koneeseen, kun sain luvan lähteä. Kyllä tässä on syksyn mittaan ehtinyt odotella, että pääsee pelaamaan, Jared Boll totesi.

Mies debytoi TUTO Hockeyn paidassa keskiviikkona Vantaalla. Lähtökohtaisesti mies hyppää Tuukka Pulliaisen ja Aki Keinäsen vierelle, joten mieheltä odotetaan tulosta hyökkäyssuuntaan.

NHL:ssä Boll on pelannut yhteensä 345 ottelua tehden näissä tehot 22+24=46. Jäähyminuutteja kovanyrkkiselle kanadalaiselle on kertynyt kaikkiaan 863 minuuttia.

Hanki oma lippusi perjantain SaPKo-otteluun TÄSTÄ ja varmistat paikkasi Jared Bollin debyytissä!

 

Jared Boll – TUTO Hockey.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää