Jared Boll TUTO Hockeyn riveihin

Hyökkääjä Jared Boll saapui maanantaina vahvistamaan TUTO Hockeyn hyökkäysosastoa. Columbus Blue Jacketsien sopimuspelaaja tuli Suomeen ja Turkuun peliajan perässä. NHL:n työsulku estää pelit maailman parhaassa liigassa ja mies haluaa pelata.

– Hieno hetki kokeneen kiekkomiehen elämässä. Kuten jo alussa totesin, TUTO tulee olemaan voittava ja mielenkiintoinen, Juhani Tamminen kommentoi Bollin hankintaa.

– Sarjataulukosta näkee, että olemme voittava. Särmä ja fyysisyys, jota Boll tuo joukkueeseen, tekevät organisaatiostamme taas mielenkiintoisemman, Tami lisäsi.

 

Jared Boll ja Jesse Winchester.

 

Turku valikoitui Bollin pelipaikaksi hyvien kontaktien kautta.

– Saan täällä mahdollisuuden pelata, joten tietysti olen innoissani. Hyppäsin ensimmäiseen mahdolliseen koneeseen, kun sain luvan lähteä. Kyllä tässä on syksyn mittaan ehtinyt odotella, että pääsee pelaamaan, Jared Boll totesi.

Mies debytoi TUTO Hockeyn paidassa keskiviikkona Vantaalla. Lähtökohtaisesti mies hyppää Tuukka Pulliaisen ja Aki Keinäsen vierelle, joten mieheltä odotetaan tulosta hyökkäyssuuntaan.

NHL:ssä Boll on pelannut yhteensä 345 ottelua tehden näissä tehot 22+24=46. Jäähyminuutteja kovanyrkkiselle kanadalaiselle on kertynyt kaikkiaan 863 minuuttia.

Hanki oma lippusi perjantain SaPKo-otteluun TÄSTÄ ja varmistat paikkasi Jared Bollin debyytissä!

 

Jared Boll – TUTO Hockey.

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää