Jantunen ja Colomban sopimuksiin!

Jantunen ja Colomban sopimuksiin!

Hyökkääjät Jonne Jantunen ja Robin Colomban ovat viimeisimmät lisäykset TUTOn ensikauden edustusjoukkueeseen. Jantunen on turkulaisen mestiskiekon ystäville tuttu mies, ja joku saattaa muistaa myös Colombanin RoKin paidasta toissa kaudelta.  

Urheilukoordinaattori Virpiö odottaa innolla näkevänsä pelaajat jäällä kesän jälkeen: ”Robin Colomban on erittäin mielenkiintoinen pelaaja! Hän on isokokoinen ja pelitaitava sentteri, joka liikkuu sulavasti. Robin kävi Rokissa pelaamassa toissakaudella, mutta koki itse, ettei ollut fyysisesti vielä riittävällä tasolla Mestikseen. Hän on ottanut isoja steppejä fysiikassa, ja pelannut isossa roolissa viime kaudella Ranskan pääsarjassa. Robin on erittäin tavoitteellinen urheilija. Hän halusi ehdottomasti tulla Suomeen kehittyäkseen pelaajana, sekä vakiinnuttaakseen paikkansa Ranskan maajoukkueessa.

Japa on tuttu pelaaja ja tulee tekemään comebackin viime kauden mentyä ohi armeijan vuoksi. Japa on monipuolinen pelaaja, jolla hyvät hyökkäyspelitaidot ja kyky rytmittää peliä. Japa otti itse yhteyttä ja halusi mahdollisuuden tulla mittaamaan itseään pelaajana sekä urheilijana. Hän vaikuttaa erittäin sitoutuneelta tekemään töitä tavoitteensa eteen ja siksi onkin mielenkiintoista nähdä mies jäällä elokuussa.”

Molempien sopimukset sisältävät elokuun mittaisen koeajan.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää