Jantunen, Grönlund ja Huhtamaa TUTO:on

Vertti Jantunen
KUVA: Tiia Mahkonen

TUTO on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Vertti Jantusen kanssa. Jantusen sopimus on mallia 1+1 sisältäen seuran option kaudesta 2024-2025.

”Emme varsinaisesti etsineet hyökkääjiä, mutta kun Jantusen tasoinen nuori, todella potentiaalinen pelaaja tuli tarjolle, niin halusimme ehdottomasti tarjota hänelle mahdollisuuden ottaa seuraava askel kohti ammattilaisuutta. ”Vertti pelasi viime kaudella isossa roolissa NAHL sarjaa Pohjois-Amerikassa ja oli sitä ennen johtava pelaaja Kiekko-Espoon junioreissa. Taitava, juonikas pelaaja, joka liikkuu hyvin ja pystyy pelitaidollaan rytmittämään peliä sekä luomaan tilanteita ketjukavereilleen” urheilukoordinaattori Virpiö kommentoi.

Grönlund ja Huhtamaa joukkueen vahvuuteen

Niklas Grönlund ja Jere Huhtamaa liittyivät joukkueen mukaan maanantaista lähtien. Pelaajat ovat harjoitelleet ja pelanneet kesän Vaasan Sportin liigajoukkueessa ja siirtyvät nyt TUTO:n vahvuuteen.

Tervetuloa Turkuun Niklas, Jere ja Vertti!

TUTO kiinnitti joukon nuoria pelaajia

TUTO on tehnyt sopimukset omien U20-pelaajien Eevert Elorannan, Niclas Karjalaisen, Ville Lindholmin ja Niklas Rantasen kanssa. Kaikkien sopimukset ovat mallia 1+1. Lisäksi uutena pelaajana U20- joukkueeseen liittyy 2-vuoden sopimuksella Sasu Päivärinta.

Meidän tavoite on ottaa välitön ”bounce back” takaisin U20- SM sarjaan ja halusimme kiinnittää meidän U20- joukkueessa onnistuneita ja vastuuta kantaneita nuoria pelaajia” Virpiö summaa.

U20- joukkueessa on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki ja paljon kilpailua pelipaikoista. Olemme varmasti valmiina haasteeseen, kun kausi pyörähtää pelien osalta käyntiin” Virpiö jatkaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää