Jantunen, Grönlund ja Huhtamaa TUTO:on

Vertti Jantunen
KUVA: Tiia Mahkonen

TUTO on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Vertti Jantusen kanssa. Jantusen sopimus on mallia 1+1 sisältäen seuran option kaudesta 2024-2025.

”Emme varsinaisesti etsineet hyökkääjiä, mutta kun Jantusen tasoinen nuori, todella potentiaalinen pelaaja tuli tarjolle, niin halusimme ehdottomasti tarjota hänelle mahdollisuuden ottaa seuraava askel kohti ammattilaisuutta. ”Vertti pelasi viime kaudella isossa roolissa NAHL sarjaa Pohjois-Amerikassa ja oli sitä ennen johtava pelaaja Kiekko-Espoon junioreissa. Taitava, juonikas pelaaja, joka liikkuu hyvin ja pystyy pelitaidollaan rytmittämään peliä sekä luomaan tilanteita ketjukavereilleen” urheilukoordinaattori Virpiö kommentoi.

Grönlund ja Huhtamaa joukkueen vahvuuteen

Niklas Grönlund ja Jere Huhtamaa liittyivät joukkueen mukaan maanantaista lähtien. Pelaajat ovat harjoitelleet ja pelanneet kesän Vaasan Sportin liigajoukkueessa ja siirtyvät nyt TUTO:n vahvuuteen.

Tervetuloa Turkuun Niklas, Jere ja Vertti!

TUTO kiinnitti joukon nuoria pelaajia

TUTO on tehnyt sopimukset omien U20-pelaajien Eevert Elorannan, Niclas Karjalaisen, Ville Lindholmin ja Niklas Rantasen kanssa. Kaikkien sopimukset ovat mallia 1+1. Lisäksi uutena pelaajana U20- joukkueeseen liittyy 2-vuoden sopimuksella Sasu Päivärinta.

Meidän tavoite on ottaa välitön ”bounce back” takaisin U20- SM sarjaan ja halusimme kiinnittää meidän U20- joukkueessa onnistuneita ja vastuuta kantaneita nuoria pelaajia” Virpiö summaa.

U20- joukkueessa on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki ja paljon kilpailua pelipaikoista. Olemme varmasti valmiina haasteeseen, kun kausi pyörähtää pelien osalta käyntiin” Virpiö jatkaa.

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää