Jännitysnäytelmä Kupittaalla päättyi Ketterän voittoon – TUTOn kausi jatkuu pronssiottelulla

Kupittaalla nähtiin maanantaina huikea jännitysnäytelmä, joka päättyi lopulta vierasjoukkueen 2-3-voittoon. Voiton myötä Ketterä eteni finaaleihin ja TUTOn kausi jatkuu pronssiottelulla.

TUTO aloitti ottelun vahvasti, mutta ei onnistunut ohittamaan Ketterä-vahti Karolus Kaarlehtoa vielä avauserän aikana. Vieraiden etsikkoaika ensimmäisessä erässä tuli, kun kahden lyhyen ajan sisään tulleen kotijoukkueen jäähyn myötä Ketterä pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimalla. Imatralaisten kultakypärä Joona Jääskeläinen laukoi vieraat 1-0-johtoon ajassa 14:40. Tauolle lähdettiin 0-2-lukemista, kun Jesse Juntheikki onnistui ohittamaan Julius Pohjanoksan pari minuuttia ennen erän päättymistä.
Toisessa erässä Aku Kestilä karkasi alivoimalla läpiajoon ja vei Ketterän jo kolmen maalin karkumatkalle. TUTO onnistui kuitenkin toisen kaksikymppisen aikana kahdesti maalinteossa Niko Ahoniemen ja Matias Mattssonin toimesta. Toisessa erässä Kaarlehdolle kirjattiin peräti 24 torjuntaa.
TUTO haki vimmatusti tasoitusosumaa kolmannessa erässä, mutta muutamaa tolppalaukausta lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt. 2-3-lopputuloksen myötä Imatran Ketterä eteni Mestis-finaaleihin ja TUTOn kausi jatkuu pronssiottelulla joko LeKiä tai KeuPaa vastaan. Toisessa välieräparissa otteluvoitot ovat tällä hetkellä tasan 2-2.

Maanantai-illan ottelun TILASTOT

Kuva: Shaun Duncan

MAALIKOOSTE:

LEHDISTÖTILAISUUS:

TUTOn Jere Karlssonin sekä Ketterän Joona Jääskeläisen kommentit:


 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää