Jani Säteri TUTO Hockeyn uusi mediakoordinaattori

Jani Säteri on TUTO Hockeyn uusi mediakoordinaattori. Hän ottaa vetovastuun TUTO Hockeyn tiedottamisesta ja sosiaalisen median päivityksistä.

Seuraavassa on tuoreen mediakoordinaattorin tunnelmat sekä kurkistus tulevaan.

Hyppäsit selostajan pallilta nyt myös TUTO Hockeyn mediakoordinaattoriksi. Millä mielin lähdet uuteen pestiin?

Näin pääsi käymään ja erittäin hyvillä mielin lähden myös näihin hommiin. Toki jatkan myös otteluselostajana. Hyvin mielenkiintoiseksi pestin tekee se, että saan toimia myös mukana yritysmyynnissä, sen mukaan toki miten aikaa riittää.

Tulit viime kaudella tutuksi erityisesti TUTO Hockeyn kotiotteluiden selostajana MestisTV-lähetyksissä. Oletko myös ensi kaudella äänessä TUTOn peleissä?

Olen sopinut TUTOn kanssa ensi kauden pelien selostamisesta MestisTVssä.

Sinulla on varmasti visio työtehtävästäsi. Oletko suunnitellut uudistavasi TUTO Hockeyn tiedottamista jotenkin?

Visioita on olemassa, ainakin työnimellä ”TUTO-viikko” kulkeva videoshow, jossa tullaan käymään läpi tuton asioita viikottain. Pitkälti jatkan myös hyväksi havaitulla kaavalla: Liveraportointia otteluista sosiaalisen median puolella, pelaaja-haastatteluja etc. Varmasti mielenkiintoinen kausi on  tulossa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää