Jani-Petteri Helenius TUTOon loppukauden kestävällä sopimuksella

TUTO saa loppukaudeksi vahvistusta sentteriosastolleen, kun Jani-Petteri Helenius saapuu Turkuun. Helenius on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua Kiekko-Vantaan riveissä.

”Saamme JP:stä erittäin hyvän kahden suunnan sentterin kauden tärkeimpiä otteluita silmällä pitäen. Mies on erinomainen aloittaja sekä alivoimapelaaja, joka liikkuu erittäin hyvin ja pystyy pelaamaan karheaa puolustuspeliä”, kertoo TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

Helsinkiläissyntyinen Helenius on myös TUTOn valmennukselle hyvin tuttu pelaaja, jonka vahvuudet ja odotusarvot ovat hyvin tiedossa.

”Loistavana joukkuepelaajana sekä joukkueen eteen kaikkensa tekevänä persoonana Helenius on meille erittäin hyvä täsmähankinta”, Aittola sanoo.

24-vuotias Helenius (182cm/83kg) on pelannut kuluvalla kaudella Suomi-sarjaa Raahe-Kiekossa sekä Mestistä Kiekko-Vantaassa. Suomi-sarjassa mies teki kuudessa ottelussa seitsemän tehopistettä. Mestiksen puolella 19 ottelua ovat tuottaneet tehot 0+4.

 

Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää