Jani-Petteri Helenius TUTOon loppukauden kestävällä sopimuksella

TUTO saa loppukaudeksi vahvistusta sentteriosastolleen, kun Jani-Petteri Helenius saapuu Turkuun. Helenius on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua Kiekko-Vantaan riveissä.

”Saamme JP:stä erittäin hyvän kahden suunnan sentterin kauden tärkeimpiä otteluita silmällä pitäen. Mies on erinomainen aloittaja sekä alivoimapelaaja, joka liikkuu erittäin hyvin ja pystyy pelaamaan karheaa puolustuspeliä”, kertoo TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

Helsinkiläissyntyinen Helenius on myös TUTOn valmennukselle hyvin tuttu pelaaja, jonka vahvuudet ja odotusarvot ovat hyvin tiedossa.

”Loistavana joukkuepelaajana sekä joukkueen eteen kaikkensa tekevänä persoonana Helenius on meille erittäin hyvä täsmähankinta”, Aittola sanoo.

24-vuotias Helenius (182cm/83kg) on pelannut kuluvalla kaudella Suomi-sarjaa Raahe-Kiekossa sekä Mestistä Kiekko-Vantaassa. Suomi-sarjassa mies teki kuudessa ottelussa seitsemän tehopistettä. Mestiksen puolella 19 ottelua ovat tuottaneet tehot 0+4.

 

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää