Ismo Lehkonen ei lähde Viron maajoukkueen valmentajaksi

TUTO Hockey uutisoi virheellisesti tammikuun lopulla, että joukkueen päävalmentaja Ismo Lehkonen ottaisi hoitaakseen myös Viron A-maajoukkueen pestin. Lehkonen ei kuitenkaan lähde Viroon, vaan jatkaa ainoastaan TUTOn päävalmentajana, kuitenkin auttaen myös Viron maajoukkuetta.

Uutisessa kerrottiin myös, että TUTOn apuvalmentaja Hermanni Vidman lähtisi Lehkosen avuksi Viroon, mutta myös Vidman jatkaa ainoastaan TUTOn apuvalmentajana. 

Viron jääkiekkoliitto oli kiinnostunut TUTO-valmennuksen palveluksista, mutta maan A-maajoukkuepelit ja TUTOn pudotuspelit osuvat mahdollisesti päällekkäin, joten molempien joukkueiden valmentaminen ei ole mahdollista. TUTOn valmennus pyrkii kuitenkin edelleen antamaan konsultointiapua Viron maajoukkueelle, vaikka päävalmennuspesti nyt peruuntuikin.

TUTO Hockey pahoittelee virheellistä uutisointia ja hätiköityä tiedottamista.

 

Ika ei lähde Viroon.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää