Imatran jännitysnäytelmästä pinna kotimatkalle

Mestis

Ketterä – TUTO Hockey 2-1 vl (0-1, 1-0, 0-0) TILASTOT

TUTO ja Ketterä tarjosivat jännitystä koko rahalla Imatran perjantai-illassa. Ottelun ratkesi Ketterälle lopulta voittolaukauskisan 13. parissa, joten TUTO nappasi Imatralta kotiin tuomiseksi yhden pisteen. Molemmissa päissä nähtiin läpi ottelun erinomaista maalivahtityöskentelyä, jonka myötä varsinaisen peliajan maalit jäivät kahteen.TUTOn maalista vastasi hyvään vireeseen yltynyt Eetu Elo. Illan hahmo löytyi kuitenkin TUTOn maalilta, sillä Conrad Mölder torjui pelissä peräti 36 imatralaisyritystä.

A-junnuille tappio, huomenna SUPERPÄIVÄ Marli Areenalla

TUTOn A-juniorit joutuivat myöntämään Nuorten SM-liigan alemman loppusarjan kärkiottelussa Kiekko-Espoon paremmaksi 1-5 lukemin. Nuoret pääsevät metsästämään sarjapisteitä seuraavaksi jo lauantaina päivällä, kun KooKoo saapuu Marli Areenalle. Ottelu alkaa jo klo 13.30, ja se käynnistää TUTOn SUPERPÄIVÄN. A-nuorten ottelun lisäksi ohjelmassa on Mestis-ottelu TUTO Hockey – RoKi, joka alkaa klo 17.00.

A-nuorten ottelua pääsee seuraamaan illan Mestis-ottelun lipulla, TUTO-kortilla tai kausikortilla ilmaiseksi. Jos haluat tulla seuraamaan vain A-nuorten ottelun, lipun hinta on 5 euroa. TUTOn ja RoKin otteluun voit hankkia edullisemmat ennakkoliput tästä.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Seuraava kotiottelu

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää