Illan ottelussa Black Friday tarjouksia

Myös TUTO Hockey viettää tänään Black Fridayta. Tarjouksessa ovat niin kausikortit kuin TUTO-frisbeetkin. Ostokset voi tehdä joko verkkokaupassa tai tänään hallilla TUTO-RoKi ottelun yhteydessä.

TUTO-Frisbee Black Friday –tarjouksessa

TUTOn ilmeellä varustetut Prodigyn PA3-putterit on nyt saatavilla myös verkkokaupasta. Black Fridayn kunniaksi kiekot ovat perjantain ajan saatavilla puoleen hintaan, eli 10 eurolla.  Tarjous on voimassa myös tämän illan TUTO Hockey – RoKi ottelussa TUTOn fanishopissa. Frisbeen normaalihinta on 20 euroa.

 

Runkosarjan kausikortit nyt jopa -40 % alennuksella

 TUTO Hockeyn runkosarjan kausikortit on tästä päivästä lähtien saatavilla alennetuin hinnoin. Hintoja on alennettu jopa 40 prosentilla.  Oman kortin voi hankkia sekä verkkokaupasta että TUTO Hockeyn kotiotteluiden yhteydestä. Black Fridayn kunniaksi tänään kausikortin ostaneet saavat lisäksi yhden Voucher-lipun kaupan päälle. Voucher-lipun voi käyttää vapaasti missä tahansa runkosarjan kotiottelussa, niin kauan kun hallissa on tilaa. Kausikorttien alennetut hinnat ovat seuraavat:

Kaarrekatsomo Hinta Hinta / ottelu
Kausikortti 135 € 9 €
Erikoiskausikortti* 70 € 4,67 €
Nuori (7-16-vuotiaat) 39 € 2,60 €

 

Pääkatsomo Hinta Hinta / ottelu
Kausikortti 190 € 12,67 €
Erikoiskausikortti* 135 € 9 €
Nuori (7-16-vuotiaat) 70 € 4,67 €

 

TUTO Hockey – RoKi Marli Areenalla perjantaina 25.11. klo 18.30. Hanki liput ennakkoon edullisemmin TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää