Ilkka O. Lavas esimiesseminaarin puhujavieraana

Juhani ”Tami” Tammisen isännöimässä esimiesseminaarissa 19.3. puhujana nähdään digitaalisen markkinoinnin ja innovoinnin ammattilainen Ilkka O. Lavas.

llkka Lavas on kansainvälisesti tunnettu digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, media alan innovaattori, sarjayrittäjä, puhuja ja valmentaja, jonka tunnetuimpia yrityksiä ovat legendaarinen City-lehti, Suomen johtava TableOnline.fi pöytävarauspalvelu, mainosverkosto Improve Media, verkkopalveluita suunnitteleva City Dev Labs, TableOnline pöytävaraus, suositut ilmainensanakirja.fi, telsu.fi TV-opas, Suomikauppa.fi sekä SaunaOnline.fi.

Lavaksen yrittäjän ura alkoi jo yli 20 vuotta sitten hänen ollessaan 17-vuotias. Ensimmäisen yrityksensä perustamisen jälkeen hän on askel askeleelta kasvattanut yrityksistään yli sata ihmistä työllistävän City Family Oy konsernin, jolla on asiakkaita yli sadassa maassa.

Lavaksella on filosofian maisterin tutkinto tietojenkäsittelytieteestä Helsingin Yliopistosta, Akateeminen yrittäjätutkinto Aalto Yliopistosta sekä Team Academy Finlandin MBA. Hänet on palkittu useaan otteeseen yrittäjyydestä. Lavas on ollut lukuisissa vastuutehtävissä, mm. Suomen Yrittäjien Kasvuyrityskomitean jäsenenä. Vuonna 2015 hän sijoittui tiiminsä kanssa kolmanneksi nopeimmin kasvavaksi yritykseksi Deloitte Fast500- kilpailussa ja Lavaksen tiimi pääsi 2018 vuonna RedHerring sekä Serendipity Challengen voittajien joukkoon.

Ilkka Lavas suhtautuu intohimoisesti yrittäjyyteen. Haasteet ovat Lavakselle uusia mahdollisuuksia, joista voi aina oppia uutta.
Tehtävissään strategisena konsulttina ja sparraajana Lavas on päässyt näkemään aitiopaikalta eri toimialoja ja niiden prosessien kulkua.
Lavas on positiivinen, ahkera, määrätietoinen visionääri, jonka käytössä olevat maailmalla tunnetut innovatiiviset prosessimallit ovat auttaneet niin jättimäisiä korporaatioita, yritysten sisäisiä startuppeja kuin aitoja startuppejakin kasvamaan ja menestymäänvuodesta toiseen.

Ilkka Lavas on kokenut uransa aikana yrittäjyyden tuomat onnistumiset, mutta myös haasteet. Usko rohkeaan tekemiseen, innovointiin ja visioon sekä positiivinen asenne yrittäjyyteen ovat vieneet häntä eteenpäin ja
innoittaneet häntä kirjoittamaan kokemuksistaan. Lavas on kirjoittanut neljä kirjaa. ”Luontainen yrittäjyys” 2005 ja ”Pysäyttämätön yrittäjyys” 2013, josta ilmestyi englanninkielinen versio ”Unstoppable entrepreneurship” 2014, Life Changing Secrets 2016, Lean Startup 2017 sekä Startup Way -johtaminen 2019. Kirjoittamisen lisäksi Lavas on aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa, mentoroi start-up yrittäjiä, korporaatioiden innovaatiotoimintaa, mentoroi Founders Institutessa ja kirjoittaa suosittua Menestyvä yrittäjä-blogia.

Lippujen varaukset/ilmoittautumiset TUTO Hockeyn esimiesseminaariin:

Janne Ollila, toimistopäällikkö, puh 040 7636 961
Roope Paltta, toimitusjohtaja, puh. 040 519 7688

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

Lippujen hinnat

1-4 henkilöä 100 € + alv / henkilö
5-9 henkilöä 90 € + alv / henkilö
+10 henkilöä 85 € + alv / henkilö

 
Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää