Ika ja Keni summasivat TUTOn alkukauden aamiaistilaisuudessa – myös TUTO-höntsä julki

Keskiviikkona 20.1. TUTO Hockeyn yhteistyökumppaneille järjestettiin aamiais- ja verkostoitumistilaisuus, jossa julkistettiin myös uusi tuote – TUTO-höntsä.

TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ja kapteeni Aki Keinänen summasivat tilaisuudessa alkukauden ja kertoivat, millä mietteillä joukkue lähtee kohti kevättä. Samalla ”Ika” ja ”Keni” vastasivat myös TUTO-kannattajien Facebookissa esittämiin kysymyksiin.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan alta:

 

Tilaisuudessa julkistettiin myös uusi, pääasiassa yrityksille suunnattu tuote – TUTO-höntsä. TUTO-höntsässä pääsee porukalla pelaamaan aidolla TUTO-pelipaidalla ja TUTOn edustuksen pelaajien kanssa. TUTO-höntsä on mainio, virkistävä ja rentouttava tapa ottaa irti arjesta ja järjestää työpaikan yhteinen liikuntahetki.

TUTO-höntsä on järjestetty aiemmin Ravintola Kaskiksen henkilökunnan kanssa ja tapahtumaa voit tarkastella paremmin alla olevasta videosta:

Sisältö ja hinnasto:

 

Katso kuvia TUTO-höntsästä TÄSTÄ!

Lisätiedot ja varaukset:

Antti Meriläinen, myyntipäällikkö, puh. 050 408 2085 antti.merilainen@tutohockey.fi

Dani Aavinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 279 335 dani.aavinen@tutohockey.fi

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää