Ika ja Keni summasivat TUTOn alkukauden aamiaistilaisuudessa – myös TUTO-höntsä julki

Keskiviikkona 20.1. TUTO Hockeyn yhteistyökumppaneille järjestettiin aamiais- ja verkostoitumistilaisuus, jossa julkistettiin myös uusi tuote – TUTO-höntsä.

TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ja kapteeni Aki Keinänen summasivat tilaisuudessa alkukauden ja kertoivat, millä mietteillä joukkue lähtee kohti kevättä. Samalla ”Ika” ja ”Keni” vastasivat myös TUTO-kannattajien Facebookissa esittämiin kysymyksiin.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan alta:

 

Tilaisuudessa julkistettiin myös uusi, pääasiassa yrityksille suunnattu tuote – TUTO-höntsä. TUTO-höntsässä pääsee porukalla pelaamaan aidolla TUTO-pelipaidalla ja TUTOn edustuksen pelaajien kanssa. TUTO-höntsä on mainio, virkistävä ja rentouttava tapa ottaa irti arjesta ja järjestää työpaikan yhteinen liikuntahetki.

TUTO-höntsä on järjestetty aiemmin Ravintola Kaskiksen henkilökunnan kanssa ja tapahtumaa voit tarkastella paremmin alla olevasta videosta:

Sisältö ja hinnasto:

 

Katso kuvia TUTO-höntsästä TÄSTÄ!

Lisätiedot ja varaukset:

Antti Meriläinen, myyntipäällikkö, puh. 050 408 2085 antti.merilainen@tutohockey.fi

Dani Aavinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 279 335 dani.aavinen@tutohockey.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää